Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja zwariowałam

Kochanek, chłopak...koszmar

Polecane posty

uprzedz chlopaka ze jest taki jeden ktorego odrzucilas, a ktory teraz z zazdrosci moze sie mscic. i urwij kontakty z tamtym. myslisz ze jak z nim bedziesz sie kontakotwac to on sie mscic nie bedzie?... chyba ze po prostu nie zalezy Ci na tym zeby ten kontakt urwac? moze lubisz byc wyzywana i ponizana?...

Gość borborra
autorko, gosc toba manipujue. jest to najmniej wyszukana i prymitywna forma manipulacji. nie daj sie na to nabrac. odebralas mu zabawke, to dziecko tupie nogami. tak tak, to on jest tutaj dzieckiem, a nie ty. a dlaczego odezwal soe po jakims czasie do ciebie? nei widzisz tego? bo pewnie tamta kochanka nie mogla mu dac dupy, to sie do ciebie odezwal, a jak sie nie zgodzilas to zaczal cie obrzazac. no nie chce sie wierzyc, ze sa osoby, ktore dadza sobie w glowe zawrocic takim palantom. olej goscia. jestes teraz z kim innym. i nikt nie bedzie ci mowil , ze robisz zle, bo nie chcesz dac jakiemus palantowi dupy. nie odzywaj sie do niego, nie wchodz w zadne dyskusje , bot o czlowie, ktory potrafi pewnie wciskac idealnei kit i robic wode z mozgu.

Gość borborra
a co tego planta obchodzi twoje obecne zycie seksualne, nic mu na ten temat nie mow, nawet jak bedzie pytac i brac pod wlos. nic! twoja prywatna sprawa, a jak znowu powie, ze twoj obecny przeleci cie za 5 lat, to powiedz, ze nie jego sprawa i kropka, moze przeleci, moze nie przeleci, jemu gowno do tego. a swojemu chlopakow powiedz, ze jakis palant z przeszlosci zaczal cie dreczyc. zeby potem glupich sytuacji nie bylo.

Gość czy ja zwariowałam
niby tak ale ja nie wiem czy on ma racje i czy to ja jestem popieprzona jakas :(