Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 ani nawet listy :D myślicie że w ten łikend dam radę jak się sprężę? :O potrzebuję około 20 paczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Współczuję nadchodzącego, łikendu.. :o)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 :( zawsze na ostatnią chwilę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Dużo osób musisz obdarować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Już zauważyłam. 20. To sporo. Ja 8 i jeszcze nie mam 3.:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 6 osób mniej więcej wiem co komu ale te tłumy ludzi mnie odstraszają :O a ja wśród nich niech mi ktoś wręczy kałacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 dziecku muszą kupić najwięcej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanapka z pasta BHP Napisano Grudzień 18, 2008 ja mam tylko dla kota :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 a! jeszcze dla psa paka frolików i pluszak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Może dzisiaj uda Ci się kupić chociaż dla 1-2 osób, to zawsze już będzie mniej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 dzisiaj jestem zarobiona ale zacznę już od jutra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 18, 2008 --> kanapka z pasta BHP Kawa mi mydłem zaczęła smakować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 A ja dla psa nic nie kupię. Uwielbia rybki, więc i tak będzie miał święto, bo przecież wszystkich rybek ze stołu nie zjemy. Dla niego też wystarczy. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanapka z pasta BHP Napisano Grudzień 18, 2008 smacznego myrek ;) tez mam jakies 20 do kupienia :o umarne w trakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 podziwiam ludzi którzy prezenty kupują w listopadzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanapka z pasta BHP Napisano Grudzień 18, 2008 ja im zazdroszcze takiej przezornosci :o zawsze wszystko na ostatnia chwile zostawiam :o ostatnio nawet bylo topidlo, ze to choroba jakas :o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 18, 2008 --> kanapka z pasta BHP Domagam się zabanowania tego niku, budzi niesmak. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Lusia, bo przed świętami wszystko jest troszkę droższe. Zobaczysz te wszystkie obnizki cen w styczniu, to zęby połamiesz od zgrzytania, że o tyle więcej kasy wydałaś. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 ja nie widzę BHP ja widzę z pastą jajeczną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Ta choroba, to prokrastynacja. Wszyscy na nią cierpimy. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Myrewin, nigdy nie próbowałeś jak smakuje mydło? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanapka z pasta BHP Napisano Grudzień 18, 2008 a juz tak najbardziej wkurwia mnie to, ze sie nalatam i kase wydam a taki tesc czy tesciowa zakup moj pierdzielna w kat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 ostatnio nie mam szczęścia :O kupiłam sztruksowy żakiet za 119 na drugi dzień PROMOCJA!!! cena obnizona na 75 kupiłam książkę za 99 kilka dni póżniej PROMOCJA!!! kup za połowę ceny zamawiając... sraty taty paczka waty to mnie zniechęca do zakupów :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Owszem, są już, ale w styczniu będzie ich więcej i większe. Fakt, że kozaczki, których nie kupiłam z powodu ceny (320) teraz kosztują 199. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Myrewin, nigdy nie próbowałeś jak smakuje mydło? } No właśni próbowałem... jak byłem mały zjadłem nawet kostkę takiego szarego. Miałem sraczkę przez dwa dni potem. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 A ja te kozaczki chyba kupię. Jak nie znoszę, to będą na następną zimę. Tańsze już nie będą, bo skóra i.... cudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 18, 2008 :D jak byłam mała zjadłam glizdę :O żywą!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanapka z pasta BHP Napisano Grudzień 18, 2008 ' A ja te kozaczki chyba kupię. Jak nie znoszę, to będą na następną zimę. Tańsze już nie będą, bo skóra i.... cudne.' czekaj tylko jak under przylezie :o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Grudzień 18, 2008 a nie wpieniłeś się:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damencja 0 Napisano Grudzień 18, 2008 A ja właśnie mam kłopoty z \"twardym brzuchem\". Mydło naprawdę pomaga?;) Ile go trzeba zjeść, żeby brzuch zmiękł? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach