Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errp

Czekam na przesylke z pocztyyy polskiej- ktos jeszczeee???

Polecane posty

Gość errp

Czekam i czekam i nic :/ Babka z allegro wyslala mi priorytetem przedmiot ktory ma byc prezentem na swieta i nie ma go do dzis a juz 4 dni mijaja :// Tez czekacie na jakies przesylki? Co kupujecie? Ja kupilam chlopakowi gatki markowe a ojcu zamowilam taka ramke elektroniczna do zdjec :P

Gość jak mozna dawac
w prezencie gacie albo skarpety?? :O

Gość Dagmara25
Ja zamówiłam z allegro telefon. Facet przesłał go priorytetem i dostał zwrot że niby nie ma takiego adresu!!! Poszedł na pocztę z reklamacją. We wtorek wysłał jeszcze raz ale nadal tela nie przysłali!!! Poczta Polska to najgorsze dziadostwo pod słońcem!!!!

Gość tortura nie na czarno
ja czekam na mlynek do orzechow dla esciowej, poszed prirorytet juz w piatek i chooj, nie ma do tej pory. ale mozna sie bylo tego spodziewac, moglam zamowic wczesniej tylko mi sie nie chcialo ruszyc dupy i poszukac:o

Gość lokaza
Ja czekam na koszule, ale kurierem kazalam nadac.

też właśnie czekam na przesyłkę poleconą, niestety nie priorytetową, idzie już od poniedziałku. ciekawe, czy dojdzie przed świętami :P

Gość Okrąglinek
Czekam na 4 paczki. Gacie, koszulka, tabsy pomagające z rzuceniu palenia i kosmetyki.

Gość fdfdfd
czekam na ławe kupilam 10 grudnia na allegro, 8 dni mija:| kurierem ups, dzis napisalm maila czy czasem nie zapomnieli o mnie