Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkladamPodanieImamProblem

Pomóżcie mi proszę szybko, chcę złozyć podanie do urzędu i nie jestem pewna...

Polecane posty

Chce zaraz wysłać listownie podanie do urzędu i oto jakie dokumenty oni chcą: * kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, * oświadczenia kandydata o korzystaniu z pełni praw publicznych i o niekaralności za przestępstwo popełnione umyślnie, * kopia dowodu osobistego lub oświadczenie o posiadaniu obywatelstwa polskiego, * życiorys i list motywacyjny, * oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji, * oświadczenie kandydata o niekaralności za przestępstwo skarbowe popełnione umyślnie, Te oświadczenia zaraz napiszę, bo mam gotowy druk. Natomiast jeżeli chodzi o kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, to ja skończyłam liceum, to powinnam skopiować świadectwo maturalne i świadectwo dojrzałości??? czy tylko świadectwo dojrzałości?? bo nie wiem, nigdy nie skladalam podania do urzedów. A jak jestem obecnie na studiach, to nic nie musze kserować, żadnej umowy ze studiami?? tylko z liceum? pomozcie mi....

Czy może mi ktos pomoc, zaraz chce to wyslac...

Gość to z uczelnia podpisuje
sie jakas umowe? I z liceum?? Buahaha :D Kolejaa ofiara platnych studiow :D UMOWA ZE STUDIAMI :D

Tak podpisuje sie umowe ze studiami, nie ofiara platnych studiow, tylko musialam wybrac wieczorowe i pracowac, bo na dzienne mnie nie stac. mnie rodzice nie moga utrzymac, dlatego musze na siebie zarabiac, a jestem na bardzo dobrym uniwersytecie i uczymy sie tyle samo co dzienni. a chcialabym dodac, ze poprzedni pracodawca sam chcial kopie umowy ze studiami...

Gość że świat nosi takich
"to z uczelnią podpisuje się jakąś umowę?" no kurwa ale dziwne... palant.

Gość tortura nie na czarno
muszisz dac swiadectwo dojrzalosci.

Gość A ja mysle ze
i nie musisz sie takim palantom tlumaczyc...Trzymaj sie.

Tak, że swiadectwo to jest oczywiste, a świadectwo ukończenia liceum ogólnokształcącego też, czy to jest zbędne?

Gość dolacz jeszcze
swiadectwo ukonczenia podstawowki i przedszkola :P

Tutaj już o nic nie można się zapytac ani poradzi, bo znajda sie wlasnie takie osoby, które tylko sie wysmieja i zrobia glupka. naprawde nie oplaca sie juz o nic radzic.

Gość nie jestem pewna
Witam, Wydaje mi sie ze z uczelni możesz jedynie wziasc takie zaswiadczenie w dziekanacie, ze jestes studentką, ale nie wiem czy jest to konieczne. Moim zdaniem powinnas dolaczyc swiadectwo maturalne, bo skoro studiujesz to wyzszego wyksztalcenia jeszcze nie masz, i masz potwierdzic, to ktore juz masz, wiec swiadectwo dojrzalosci, a poprostu w zyciorysie napiszesz, ze studiujesz i tyle :) Pozdrawiam

Gość po co to
po co powtarzasz to co wyzej?