Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to ma byc w ogóle

Mój były mąż JEST Z DWUDZIESTOLATKą!!!

Polecane posty

Są razem już od ponad roku. My jestesmy po rozwodzie 3 lata. Bez przesady! Ja mam 31 lat! On jest rok starszy. Czy on jest jakis chory psychicznie? Nie powiem bo ładna jest ta dziewczyna,ale to jeszcze dziecko! Moje dziecko bardzo ją polubiło,zawsze po przyjezdzie od taty opowiada jak bylo fajnie z nią...ze bawi sie z nim zawsze,robi sniadania,obiady,kolacje,deserki. Zabiera go na spacery,na zakupy,no rozpieszcza! Co mnie strasznie denerwuje,jakby nie mogla siedziec cicho~! A moje dziecko jest mlodsze od niej tylko o 9 lat! Moj byly chyba ma kryzys wieku sredniego;/;/

Gość zazdrosna kobieto jestes
odwal sie od ich zwiazku,ty juz nie istniejesz! Wiesz ile jest takich par na swiecie z roznica wieku? Widac ze dziewczyna jest mila i ma poukladane w glowie! Jesli twoje dziecko ja polubilo to sie tylko ciesz!

Gość zazdrościsz dziewczyny
byłego męża bo pewnie ciebie nikt nie chce :O

Narazie nie chce miec nikogo, uzywam czasu. I nie jestem zazdrosna,bo na pstrykniecie moge miec kazdego fajnego faceta!!! Po prostu irytuje mnie jego zachowanie;/

Gość francuzeczka22
Ameryke odkrylas, ze facetow kreci fakt posuwania tak mlodych dziewczyn?? Dlaczego w 95% przypadkow facet na druga zone bierze sobie znacznie mlodsza kobiete?

Gość czarne włosy
20 letnia świeżości to jednak jest inna niż ta31 letnia:) jak se taką wybrał to taką ma:) Też widzę tu zazdrość...że młodą wybrał..

Sa juz ze sobą ponad rok. Nie miałam jeszcze okazji z nią nawet porozmawiać,jak im sie układa itd...

Gość jf
tu nie chodzi o lata...roznica wieku normalna... tylko wiadomo-zazdrosc:( tez bym byla zazdrosna...bolaloby nie to....ale co zrobic? zyje sie dalej..

Gość miskabela
wspolczuje, tez bym sie wkurzyla:( znajdz sobie fajnego chlopa, to ci najlepiej zrobi...

Przestancie tu nie chodzi o żadna zazdrosc. Tylko ze on chyba nie wie w co sie pakuje! Taki zwiazek nie ma nawet sznas przeciez prawda?

Gość czarne włosy
Sa juz ze sobą ponad rok. Nie miałam jeszcze okazji z nią nawet porozmawiać,jak im sie układa itd... --:D jak się im układa:) jak za dobrze to trzeba poprzestawiać:D

czarne wlosy jakas aluzja do twojego ostatniego zdania?

Gość miskabela
hmm a tak w ogole to wasz rozpadl sie z jej powodu? :/

Nie...my jestesmy 3 lata po rozwodzie ,on poznal ją jakies 1,5 roku temu.

Ja mam 31 lat ,a ona jest 11 lat mlodsza....no bez przesady

Gość miskabela
ten zwiazek ma szanse... przeciez jest dorosla... chociaz powinien znalezc juz taka po studiach itp.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Wróć do męża co za problem.....

Gość dlaczego nie
dlaczego nie ma szans,a tak wogole co Cie to obchodzi jak on jest juz twoim BYLYM mezem ?! zazdrosc...ciesz sie,ze ona akceptuje twoje dziecko)wasze)

wiem ze moze cie to frustrowac, ale miedzy nimi jest \"tylko\" 12 lat róznicy, są faceci którzy maja o 20 lat mlodsze dziewczyny Mój mąz jest ode mnie starszy o 6lat ale mam kolezanke która ma męza starszego o 10 lat więc to wcale nie jest jeszcze tak zle. Hmm mysle ze na odreagowanie powinnas isc do fryzjera, kosmetyczki, kupic sobie jakis ladny ciuch i znalezc sobie faceta i tyle wszystko ci przejdxzie a to z kim on bedzie sie spotykal bedzie wtedy miala w dup*e i nie bedzie ci to glowy zawracało zycze duzo szczescia tobie i bylemu mężowi :)

Nie ma szans nawet, za duzo krzywd nawyrzadzalam itd. Nie bede tu wypisywac. Rozwiedlismy sie. Nie kocha mnie po prostu

Widać, że była żonka zazdrosna :D A co cię to obchodzi z kim się związał? najważniejsze, że jest szczęsśiwy I fajną dziewczynę sobie znalazł, skoro polubiła jego dziecko, tylko pozazdrościć Różnica wieku jest przeciętna, nie każde małżeństwo to muszą być rówieśnicy Znajdź sobie też kogoś to może przestaniesz być taka zgorzkniała

to nie Twoja sprawa, z kim on jest, jak mu się układa to jest jego życie zajmij się swoim powinnas się cieszyć, że dobrze traktują Twoje dziecko i że ono polubiło dziewczynę nie rozumiem, o co Ci chodzi

Po rozwodzie mialam tylu facetów,ze głowa mała. Ale zaden mi nie pasowal. Wychodze do ludzi,z najlepszą przyjaciołką czesto chodzimy do clubu,naprawde poznaje wielu ludzi,ale co z tego... No raczej akceptuje nasze dziecko,ale mi sie trosze nie podoba,za duzo o niej mi moje dziecko opowiada;/

kobieto daj mu zyc Nie badz taka zaborcza Wyglada na to ze on jest poprostu szczesliwy

to nie Twoja sprawa, z kim on jest, jak mu się układa to jest jego życie zajmij się swoim powinnas się cieszyć, że dobrze traktują Twoje dziecko i że ono polubiło dziewczynę nie rozumiem, o co Ci chodzi