Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pekata drutownica

jeden z tego forum to niezłe CIACHO

Polecane posty

Gość taaa hehe
hahaha jedno z drugim madre :classic_cool:

Gość pelagia z geteborga
A ja bym poznała jednego faceta. Jest tajemniczy, czasem jego wypowiedzi są miłe, a czasem złośliwe. Nie potrafię go rozgryźć. Widziałam na necie jego zdjęcie, również tajemnicze.

a ja bym chciała się spotkać z Jareczkiem. było by mu głupio, że mnie pasztetem nazwał, żałował by tego aż po kres swego żywota! :P który na kafe toczy mu się marnie... :classic_cool:

Gość a ja jestem zajebista
Jarek, ja piszę pracę magisterską o Tobie, więc na razie siedzę tu i cię obserwuję :classic_cool:

a ja bym chciała się spotkać z Jareczkiem. było by mu głupio, że mnie pasztetem nazwał, żałował by tego aż po kres swego żywota! który na kafe toczy mu się marnie... pasztet to komplement w wykonaniu jarka:P

szejset ja was znam każda tak mówi a potem tylko męczy biedną kiełbasę aż flak się jeno ostanie:P

pierwej muszę obczaić i czy jest skórka. jak twarda to trzeba ściągnąć... a potem... pomęczę, zekstazuję i dopiero wtedy będzie flak. ;) nie mów, że źle!

moja dusza wojownika poszła sobie spać :P a walczyć mi się nie chce to takie tendencyjne:P

Gość Izóchnaaa....
[zgłoś do usunięcia] DKMG Co się baby spieracie kto jest ciachem wiadomo że ja, ale nie dla psa kiełbasa buhahahahaha :D jacieeeee :P mój pies nie je bylejakich kiełbas