Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monaaaa7777

Krawat na gwiazdkę??

Polecane posty

Gość monaaaa7777

Mam kłopot. Szukam prezentu pod choinkę dla mojego chłopaka i kompletnie nie mam pojecia co moge mu kupić. Chce zaznaczyć ze chodzimy ze soba dopiero 2 tygodnie wiec to dopiero początek, myśle ze nie powinnam kupować niczego zbyt odważnego bo to jeszcze za wcześnie... W styczniu idziemy razem na moją studniówkę. Pomyślałam że może mogłabym kupić mu krawat pod kolor swojej sukienki. Myślicie że to dobry pomysł. Jeśli nie to pomóżcie dziewczyny, powiedzcie co mogłabym mu kupić.

Gość monaaaa7777
prosze, poradźcie cos

Gość monaaaa7777
:-|

Gość klalduh
Mogą byc to bokserki np. oxide, + jakas ladna woda toaletowa albo właśnie krawat + sa takie ładne pudelekczka ozdobne(tekturowe) ja takie kupilam swojemu mężowi i ulozylam po brzegi marsy i snickersy (wiem ze je uwielbia) Moze byc to portfel z grawerem http://www.galopersona.pl/ albo jakis fajny t-shirt zalezy od stylu chlopaka - moze byc ze skate, albo z reportera czy z wranglera Albo teraz sa fajne zestawy do golenbia gilette fusion

Gość klalduh
Albo poprostu na urodziny zabierz go do kina, pozniej na jakies dobre jedzonko:)

Gość klalduh
to wszystko zalezy od tego ile masz na ten cel przeznaczonych pieniędzy, chociaz z tym krawatem to bym sie wstrzymała, gdybym chciala zeby mial krawat pod kolor moejj sukienki na studniówke to dalabym mu go bez okazji kilka dni przed studniówką

Ja mojemu facetowi kupię prawdopodobnie jakis ładny sweterek albo wodę bruno banani. Sama jeszcze nie wiem. Też mam w tym roku studniówkę i chciałabym żeby mój Misiek miał krawat pod kolor mojej sukienki... dlatego poproszę Go aby sobie zakupił albo sama Mu dam w prezencie tuż przed studniówką :)

Gość TYLKO NIE KUPUJ MU GACI
ANI SKARPET BO TO WIESNIACKE :O

Gość monaaaa7777
No więc ja juz kupiłam ten krawat, pod kolor sukienki. Włozyłam go w takie ładne złoto czerwone pudełko z kokardką w kształcie serca. Powinnam cos jeszcze dukupić? To mój pierwszy prezent dla niego, jak juz wspomniałam chodzimy ze sobą od bardzo niedawna stad moje pytania.