Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owlosiona fiona

czesc kochani pomocy

Polecane posty

Gość owlosiona fiona

co mozna zrobic w momencie gdy jestes owolosiona i paskudna, zaden facet na Ciebie nie leci, bo widzi wszedzie te wlosy. Nie wyolbrzymiam ja mam je poprostu wszedzie. Jestem brunetka wqiec widac to bardzo dobrze:( nic tylko sie pochlasta a rpzeciz calego ciala golic nie ebde bo obrosne w klujace chaszcze:( POMOCY

Gość dwubiegunowa
przejdź się do endokrynologa :o i jakie, kurwa, chaszcze? też mam problem z nadmiernym owłosieniem, pozbywam się nieustannie i chaszczy nie dojrzałam :o

Gość owlosiona fiona
no ale kluja przeciez odrastajace wlosy. ja mam je doslownie wszedzie na pupie brzuchu piersiach , plechach. Testosteron w normie i ginekolog powiedzial ze taka moja uroda ze problemu nie widzi:(

Gość owlosiona fiona
nie ma zadna z Was takiego problemu?? zazdroszcze Wam naprawde:(

Gość New presidente Poland 2020r.
I o to jest wyjąsnienie a raczej potwierdzenie tego że człowiek pochodzi od małpy :D:D::D::D::D::D:D

Gość owlosiona fiona
niby pochodzi ale wynikaloby z tego ze nie wszyscy pochodza od malpy skoro nie wszystkie kobiety maja tyn problema!!!

Gość New presidente Poland 2020r.
Ty się ciesz ze przynajmniej nie łysiejesz :D

Gość owlosiona fiona
no tak nic barsziej mylnego z glowy wlosy mi leca a z reszty ciala jakos nie chca> Gdybym miala wybierac to wolalabym aby m wylysiala calkowicie niz byla owlosiona. przynajmniej peruczke mozna kupic

Gość homeostaza
ciesz się, że nie masz na twarzy. moja przyjaciółka ma i to jest dopiero tragedia, a nie włosy na tyłku, nogach czy brzuchu. ja mam za to na cyckach i jeszcze nigdy nie zdjęłam stanika przy facecie. i prawdopodobnie nigdy nie zdejmę, wystarczy że ja sama przechodzę zawał przy tym widoku :D

Gość owłosiona fiona
jak pisalam mam je wszedzie no procz twarzy. To rpzeszkadzaq bo jak moge sobie kogos znalezc jesli bedzie sie brzydzil na moj widok

Gość mloda sluzba zdrowia
nie wiem czy bylas u lekarza ale jak nie to idz. a jesli to tylko taka uroda to depiluj- na allegro sa fajne podgrzewacze do wosku-wychodzi duzo taniej niz u kosmetyczki. ja depiluje brzuch krzyz posladki nogi i pachy. a do tego wasik jeszcze

Gość owlosiona fiona
ale nie wiem dokladnie jak mam to depilowac poniewaz mam wlosy na np calym brzuchu nie tylko ten pasek. przeciez jak to wydepiluj to bede smiesznie wygladala bo zawsze wyjdzie w wydepilowanym miejscu gladkie a potem juz wlosiary

ja lubię owłosione wręcz mnie podniecają i nie mogę takie znaleźć

Gość owlosiona fiona
mnie znalazles:D