Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetttaaa

gdy facet nie prosi o kontakt nie zegna sie gdy wyjezdza ale..

Polecane posty

Gość violetttaaa

mowi mojej przyjaciolce ze mu sie podobam zeby mnie od niego pozegnala i ze zrobi nast razem wszystko aby byc z ta dziewczyna co o takim myslec?????/

Gość a juesteś pewna
że przyjaciółka mówiła prawd? może zrobiła ci idiotyczny kawał i teraz ty sie meczysz a ona ma ubaw.... zastanów się..

Gość violetttaaa
tak mi powiedziala raz mi tez powiedziala ze inny facet chcial mnie zaprosic do pewnego klubu na impreze i sie jej cos zapytal a ona mu na to ze ja nie pojade na 100% bo pracuje i nie lubie tego klubu:O fakt nie pzrepadam za nim ale...:O

Gość violetttaaa
ale ja widzialam ze on sie na mnie gapi nawet mnie pocalowal sama nie wiem co myslex

Gość a juesteś pewna
a czemu faceci opowiadają o tym właśnie jej zamiast podejść do ciebie i z tobą pogadać ? w końcu chyba chodzi o ciebie??? nie wierz we wszystko co ona opowiada. może mam do ciebie o coś żal albo jest zazdrosna...

Gość ja pierdzzzzzzzzizu
ja to bym pomyslała ze jestes głupia i masz chcice na kazdego, a poza tym kazdy na ciebie leci szczesciaro:P

Gość violetttaaa
sama juz nie wiem powiedziala mi o tym jak jego juz nie bylo jak wyjechal a wczesniej nic nie pisnela