Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminkaaaaa

czy dziecko przed oczekiwanym porodem jest ruchliwe czy więcej śpi?

Polecane posty

Gość maminkaaaaa

Gość DobryDzień
nie ma zbyt dużo miejsca by fikac koziołki (-:

Gość u mnie chwile przed
odpłynieciem wod dzidzia starasznie sie wiercila jak nigdy dotad . mialam wrazenie ze to ona przebila pęcherz płodowy bo chciala juz wyjsc he he wiem ze to niedorzeczne ale sobie wtedy tak pomyslałam

Gość moj nie mial
miejsca pod koniec na wygibasy:)

Gość przyszła mama_00
moje dziecko tylko czka,ruchow brak niestety ;/

około rok temu moja znajoma kilka dni przed porodem nie czuła ruchów dziecka. Okazało sie, że zmarło. Urodziła już martwe. Nie należy bagatelizować takich rzeczy. Oczywiście ruchy są inne, bo dziecko jest większe i nie ma miejsca na \"fikołki\", ale muszą one być - wypychanie brzucha, czkawka itp. Po prostu nalezy doszukiwac się innego rodzaju ruchów, a nie uważać za normlany ich brak takie jest moje zdanie

Ja mam termin na pojutrze (17.06) i zauwazylam ze moj maluszek rowniez malo sie rusza ( jeszcze jakis tydz temu byly ciagle koziolki i kopniaczki nozkami) a teraz jakby cisza owszem rusza sie ale juz nie tak jak kiedys. Bylam dzis u lekarza ale powiedzial mi ze wszsytko wporzadku, wiec nie martwie sie , pewnie przed porodem tak jest.

Gość juz za 3 tygodnie....
ja mam termin na za 3 tygodnie i moja coreczka tak daje mi sie we znaki, jak nigdy przedtem! czasem jakas wystajaca czescia cialka- chyba lokciem alb o kolankiem-rozpycha sie na boki brzucha i jest to troche bolesne. Takze w przypadku mojego dziecka, nie ma mowy o czyms takim, jak mniej miejsca ;) o czkawce juz nie wspominajac...