Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andres 1-10-10

Mój ojciec wyrzucił mnie z domu

Polecane posty

Gość minika83
no powiedzmy, ze ojciec da ci "twoja" dzialke kasy i co dalej... kase przepieprzysz na glup[oty, typu piwko, imprezka, panienka a co poznie... nie pojdziesz do pracy bo jestes leniwym obibokiem.. bedziesz mieszkal u kumpa za darmo, czy moze u jakies naiwnej laski.. Facet Ty juz masz 25 lat, bierz dupe w troki i do roboty.. a od swojej siosty "dziwki' -jak ja sam nazwales moglbys sie wiele nauczyc. Urodzila dziecko z nieprawego łoża a mimo to nie poddała się, pracuje dalej nad soba, studiuje.. A Ty co robisz? NIC jesteś NIKIM

minika83 no powiedzmy, ze ojciec da ci \"twoja\" dzialke kasy i co dalej... kase przepieprzysz na glup[oty, typu piwko, imprezka, panienka a co poznie... nie pojdziesz do pracy bo jestes leniwym obibokiem.. bedziesz mieszkal u kumpa za darmo, czy moze u jakies naiwnej laski.. Facet Ty juz masz 25 lat, bierz d**e w troki i do roboty.. a od swojej siosty \"dzi**i\' -jak ja sam nazwales moglbys sie wiele nauczyc. Urodzila dziecko z nieprawego łoża a mimo to nie poddała się, pracuje dalej nad soba, studiuje.. A Ty co robisz? NIC jesteś NIKIM Mojej siostrze ma kto pomóc ? Czemu ojciec nie wyrzucił jej z domu jak oznajmiła mu że wy sra nie ślubnego bachora ? Cały czas jej pomaga chodźby nie wiadomo co zrobiła ? Pomyśl logicznie , a ty kim jesteś ? Jestem ciekaw

Ja też mam takie prawa jak reszta swojego rodzeństwa do jego majątku . On wypomina mi tylko : - Moje zabawy - I ciągle mówi mi że jestem nie odpowiedzialny

Gość bo jesteś
tłuku i nierobie:O

Gość minika83
Ok, Twoja siostra popełniła błąd, ale wychowuje to dziecko, studiuje, pracuje nad sobą. A Ty co robisz? Chcesz kase od ojca pokaż, że na nią zaslugujesz, idź do pracy... Kim ja jestem? Napewno nie takim opierdalaczem jak Ty. Mam tak samo jak Ty 25 lat, skonczyłam studia, od 2 lat pracuje zawodowo i pomagam finansowo moim rodzicow. A Ty co robisz oprócz chlania piwa? Masz posrany charakter... jestes agresywny.... myślisz, że cos Ci sie nalezy.. a wiesz co... główno Ci się należy... Bierz się do roboty i zapracuj na szacunek ojca

Gość ppppppppppppppppppppp
niewiem czy to prowokacja czy nie, ale czytałam twoje poprzednie topiki i wynika z nich, ze tobie zalezy tylko na pieniądzach

Gość ciekawe ile w tym prawdy
poprzednie topiki pewnie pisałes z domu ze swojego komputera, a kto ci kupił komputer? pewnie ojciec...

minika83 Ok, Twoja siostra popełniła błąd, ale wychowuje to dziecko, studiuje, pracuje nad sobą. A Ty co robisz? Chcesz kase od ojca pokaż, że na nią zaslugujesz, idź do pracy... Kim ja jestem? Napewno nie takim opie**alaczem jak Ty. Mam tak samo jak Ty 25 lat, skonczyłam studia, od 2 lat pracuje zawodowo i pomagam finansowo moim rodzicow. A Ty co robisz oprócz chlania piwa? Masz posrany charakter... jestes agresywny.... myślisz, że cos Ci sie nalezy.. a wiesz co... główno Ci się należy... Bierz się do roboty i zapracuj na szacunek ojca Odezwała się ta co dużo robi i pomaga ojcu i matce , nie chce mi się w to kurwa wierzyc . Należy mi się 1/4 majątku i jestem ciekaw kiedy ją dostane . Co to znaczy że gówno mi się należy , weź i to sobie przemyśl .

ppppppppppppppppppppp niewiem czy to prowokacja czy nie, ale czytałam twoje poprzednie topiki i wynika z nich, ze tobie zalezy tylko na pieniądzach Oczywiście że zależy mi na pieniądzach , skoro każdy coś dostał ciekawe ile w tym prawdy poprzednie topiki pewnie pisałes z domu ze swojego komputera, a kto ci kupił komputer? pewnie ojciec... komputer należał do ojca , teraz pisze z komputera swojego ojca . Jestem ciekaw jak ojciec , mógł wyrzucic mnie z domu za kilka nie winnych słów . Nic złego nie zrobiłem , tylko powiedziałem prawde . Wściekł się i kazał mi wypierdalc . Powiedział mi stary śmiec że nie chce mnie widziec więcej na oczy .

Gość minika83
Ty sobie kurwa przemyśl co piszesz. Nic Ci się w zyciu nie należy,... chcesz czegoś mocno to idź do roboty i na to zarób.. Jestem w ciężkim szoku, że skończyłęś choćby tą zawodówke, bo z takim pustym i tępym łbem to musiałbyć nie lada wyczyn.... Masz zamiar iść kiedys do pracy ? Czy Twój pomysł na życie to żerowanie na innych? Masz racje Twój ojcieć też nie może być super człowiekiem skoro wychował takiego gamonia i opierdalacza. Jesteś jego życiową porażką, żal mi go, bo w żaden sposób nie może Cię zmotywować, żebyś zaczął życ jak człowiek... smutne

A właściwie to z komputera którego dostałem od niego , jedyna rzecz którą mi kupił za całe życie . Wyprowadzając się zabrałem laptopa ze sobą .

minika83 Ty sobie k**wa przemyśl co piszesz. Nic Ci się w zyciu nie należy,... chcesz czegoś mocno to idź do roboty i na to zarób.. Jestem w ciężkim szoku, że skończyłęś choćby tą zawodówke, bo z takim pustym i tępym łbem to musiałbyć nie lada wyczyn.... Masz zamiar iść kiedys do pracy ? Czy Twój pomysł na życie to żerowanie na innych? Masz racje Twój ojcieć też nie może być super człowiekiem skoro wychował takiego gamonia i opie**alacza. Jesteś jego życiową porażką, żal mi go, bo w żaden sposób nie może Cię zmotywować, żebyś zaczął życ jak człowiek... smutne Kobieto czy ty jesteś normalna że tak się wyrażasz . Gdy po prosiłem ojca by pomógł mi w otwarciu mojego interesu , powiedział mi że mi nie pomoże , bo jestem nie odpowiedzialny . Każdy był by na moim miejscu w kurwiony .

Gość kto jeszcze
nieznam dokladnie twojej sytuacja, ale co na to twoja mama? nie przekonywała ojca zeby nie wyrzucał cie z domu? a twoje rodzenstwo?

a nie chciałbys sie ozenic i miec dzieci?

Gość ebambiiiiiiii
nie chce mi się czytać tego do końca... ale nazywając siostrę w ten sposób pozbawiłeś się prawa do zachowku po rodzicach... ojciec wyrzucił cię z domu.. ma prawo cię wydziedziczyć i nic absolutnie nic po nim nie będzie należało... nawet zachowek. bo właśnie na tym polega idea wydziedziczenia.. na pozbawieniu prawa do zachowku... swoją droga jesteś beznadziejny. żyjesz tylko dla siebie i ta postawa roszczeniowa. można spokojnie napisać, że przegrałeś życie a ty nawet nie masz się prawa obrazić...

Moja mama nie żyje . A ojciec według mnie bez powodu wyrzucił mnie z domu , a pare głupich słówek . Nie interesują mnie stałe związki ( jedynie to przygody ) , a bachorów nie cierpie , więc ich nie chce .

a ja na miejscu twojego ojca już dawno bym cię wydziedziczyła za takie podejście do życia. Dostałbyś majątek i przebalowałbyś go z kumplami... I nie dość że kazałabym spier.dalać to jeszcze kopa na rozpęd dała....i kazałabym zdjąć nawet gacie z dupy bo są nie za twoje pieniądze....na boso byś z domu wypie.rdalał DARMOZJADZIE

ale kiedys chyba bedziesz chcial sie ozenic? czy chcesz byc starym kawalerem i nie miec dzieci...

Gość ebambiiiiiiii
"Należy mi się 1/4 majątku i jestem ciekaw kiedy ją dostane . Co to znaczy że gówno mi się należy , weź i to sobie przemyśl ." jak już pisałam wyżej po tym występie nic ci się nie należy imbecylu społeczny... i wiesz co jestem w 100 % pewna tego co mówię.. jestem tylko 2 lata starsza i wyobraź sobie jestem prawnikiem z własna praktyką.. tatuś napisze że cię pozbawia prawa do spadku po sobie, opisze całe zdarzenie, świadkowie się podpiszą i możesz już tylko im złorzeczyć z daleka...

amba fatima było i ni ma a ja na miejscu twojego ojca już dawno bym cię wydziedziczyła za takie podejście do życia. Dostałbyś majątek i przebalowałbyś go z kumplami... I nie dość że kazałabym spier.dalać to jeszcze kopa na rozpęd dała....i kazałabym zdjąć nawet gacie z d**y bo są nie za twoje pieniądze....na boso byś z domu wypie.rdalał DARMOZJADZIE Kobito , palnij się najlepiej w łeb . Ja wiem że to ja mam racje i koniec , jak widze nie masz pojęcia o życiu . ciekawe ile w tym prawdy ale kiedys chyba bedziesz chcial sie ozenic? czy chcesz byc starym kawalerem i nie miec dzieci... Kobieta jest tylko dobra do łóżka , a teraz nie mam pieniędzy nawet na kupienie sobie prostytutki .

hehehe...mistrzu wiem o życiu więcej niż ci się wydaje...jestem zaledwie rok starsza od ciebie a sama zarabiam na własne zachcianki i grosza nie biorę od rodziców...nie wstyd ci w tym wieku prosić się ojca o pieniądze? Powtórzę co już powiedziałam jesteś DARMOZJADEM I PASOŻYTEM ŻERUJĄCYM NA OJCU Powiedz kim jest twój stary to mu rękę uścisnę i piwo postawię :)

Gość minika83
Nieistotne jest jak duża grupa ludzi, napisze Ci, że nie masz racji Ty będziesz obstawał przy swoim.. więc OK, masz racje, Twój spoób życia i podejście do niego jest prawidłowe. nie pracuj, żeruj na ojcu, kolegach, chlaj piwsko, chodź na dziwki, to takie sensowne i głębokie. W końcu złapiesz jakiegoś syfa, nie będziesz miał kasy na leczenie (od ojca nie dostaniesz) nie pracujesz więc ubezpieczenia tez brak, więc zdechniesz w jakieś melinie. Będzie jednego chwasta mniej... :)

Zamiast biadolić nad swoim losem idź do roboty. Uważam że to denna prowokacja, niemożliwe żeby tacy idioci chodzili po tej ziemi.

Gość marynka myśl
Andres straciłeś, bo sam się o to postarałeś. Nie widzisz tego? A możesz powiedzieć dlaczego nie pójdziesz do pracy? Powiedz po co jest rodzina? Żeby sie kochac, wspierać i być razem, pomagać sobie itd. Powiedz dlaczego nie możesz być dla nich miły, uśmiechnięty, pomóc ojcu w codziennych obowiązkach? Bardzo sie mylisz jeśli uważasz że cokolwiek ci sie należy. Ojciem może ci dać ale nie musi. I jesli widzi jak się zachowujesz to napewno go serce boli. Jest mądry że tak postapił, zresztą nie dałeś mu innego wyjścia. Żal mi twojego taty. Zmień się chłopaku, bo będzie ci tylko gorzej. Tak się nie da żyć. Jesteś zły bo dotacja się skończyła. Powiedz co dalej zamierzasz robić?

Gość Jose Antonio Morales
fajna telenowela

Gość hary
Powiem szczerze,ze nie spotkalem sie juz dawno z takim idiota. Po tym jak przeczytalem wszystkie wypowiedzi to az mi sie cisnienie podnioslo. Czlowieku czego ty oczekujesz? moge sie zalozyc,ze gdyby twoj ojciec wiedzial na jaka osobe wyrosniesz, to by zakonczyl twoje cierpienia juz po urodzeniu (stary cie zrobil i zapomnial rozdeptac). Selektywnie patrzac przez pryzmat suchej oceny moge ewidentnie stwierdzic,iz twoja indoilencja intelektualna nie obliguje mnie do prowadzenia dalszej konwersacji z toba. Ludzie nie dajcie sie prowokowac, bo to jest nie mozliwe,zeby taki ktos istnial.

Gość Ciekawy/a

Piszę po niemal jedenastu latach od chwili tego postu. Jestem ciekawa, jak życie tego człowieka się rozwinęło. Wziął się w garść i żyje teraz u boku żony, pogodził się z ojcem, ma gromadkę wesołych dzieci? Czy dalej ciągnie na resztach, tuła się po imprezach, pije, nadal nie chcąc podjąć się pracy? A może to wszystko była prowokacja?

Nie wiem, szczerze mówiąc, ale jestem bardzo ciekawa. To takie fascynujące: jedenaście lat temu człowiek był wrakiem bez mózgu, więc kim jest teraz?...