Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania ania ynia

czy sa jakies badania hormonalne aby sprawdzic jakie tabsy anty sa dla nas dobre

Polecane posty

Gość ania ania ynia

no wlasnie czy sa jakies takie badania, aby sprawdzic jakie tabletki antykoncepcyjne moga mi sluzyc? bo biore yasmine i fatalnie sie po nich czuje... Chcialabym je zmienic na jakies,ktore beda dla mnie lepsze...tylko wlasnie,jak to sprawdzic?

Gość ania ania ynia
to jakies specjalne badania?trzeba powiedziec ze na poziom hormonow? bo ostatanio robilam sobie badanie krwi..wiec na taki zwyklym badaniu krwi bedzie to?

nie,nie.raczej wlasnie ze wskazaniem na badanie hormonow.zawsze mozesz powiedziec w miejscu gdzie chcesz robic te badanie,ze chcialabys cos takiego.ludzie pracujacy tam pewnie beda sie bardziej orientowac:]

Gość ania ania ynia
aha dzieki wielkie za pomoc :)

Gość prosze ja pomoge dokladniej
ja Ci pomoge robisz sobie takie badania pierwsze probe watrobowa czyli alat i aspat, sprawdzasz sobie wtedy jaki amsz poziom hormonow w watrobie birac tabletki takie badanie powinno sie wykonywac co polroku, i reszta juz hormony testosteron i prolaktyna te sa glowne wiec najwazniejsze i wtedy juz pani ginekolog bedzie wiedziala jakie Ci przepisac. ja takie badani mialam i lekarka mi np wybrala diane 35 bo mialam ciezki problem z tradzikiem i podwyzszony testosteron po pol roku brania wszytsko juz wporzadku teraz mi dobrala yashmin i czuje sie bardzo dobrze wrecz tak jakbym nic nie brala pozdrawiam serdecznie