Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość So this is CHRISTMAS

Do jakiego wieku nalezy myc dziecko aby nie byc oskarzonym o jakies zboczenstwa?

Polecane posty

Myje mojego 9-cio letniego syna w wannie. Kiedy powiedzial o tym kolezanka to pukaly sie w czolo i powiedzialy ze za to moze byc "kryminal". Lubie to robic i nie widze w tym czegos zlego

Przepraszam pomylial fora- nie wiem dlaczego to tutaj trafilo

lepiej uważać. myślę że jak njaszybciej trzeba nauczyć myć dziecko same! a jesli chcesz myć, jest przyzwyczajone to bez okolic intymnych. nie można popadac w paranoje ale lepiej uważac;)

Gość babu_bat
jako ojciec dwojga doroslych corek powiem tak.....wspolne nagie kapiele z dziecmi nie byly nam obce....ale bynajmniej ja ich zaprzestalem w chwili kiedy u starszej zaczelem zauwazac pierwsze objawy dojrzewania.....i jej spojrzenia na mnie byly juz inne.....takie ukradkowe,plochliwe......

Gość Ejejejejejejejejejejejejejeje
Ciekawe- moj maz zprzetsal sie kapas na wyrazna prosbe corki ktora byla w 2 klasie gimnazjum. Ty wczesniej przestalec

Gość babu_bat
a tobie to nie przeszkadzalo ze on sie kapie z nia????

Gość Ejejejejejejejejejejejejejeje
A w czy mialoby mi to przeszkadzc?!

Gość witxcxc
Mój syn ma 18 lat i nadal lubi nasze wspolne kapiele, bo z kolei nasza 16 letnia córka zaczełna nażekać, że wanna jest juz za mala na nasza czwórke:/

Gość ajerkonijak
i nikt sie nie krepuje????....corka z synem juz nie sa malymi dziecmi..

Gość ajerkonijak
a jak synkowi sie podniesie palka to co wtedy????wszyscy udaja ze sie nic nie stalo???albo tatusiowi bo sie coreczka akuratnio wypiela..?

Gość o kureee
ludzie wy chorzy czy ja?????? Mam córkę 12letnią przestał ją myć mąż kiedy miała 3 lata a ja gdy miała 5. Synek jest jeszcze mały ale pomagac zamierzam mu góra jeszcze z rok , ale z reguły i tak robi to mąż.

Gość o kureee
A mój tatuś uwielbiał sie kręcić jak sie kapałam az do pierwszych oznak dojrzewania, a przestał tylko dlatego że pożaliłam sie mamie.Jeszcze miał pretensje o co całe zamieszanie!!!! Wstydziłam się zwyczajnie!!!!!!!! A mój ojciec to niezły zbok był ...teraz po latach to wiem!!!! Kobiety które macie córki, troche oleju we łbie nie dziwi was ze mężuś tapla się z kilkunastoletnia córką?????