Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka bez opalenizny

dobry samoopalacz,a balsam opalajacy

Polecane posty

Drogie Panie, poleccie jakiś dobry samoopalcz,albo balsam nadający odcień opalenizny, ale taki żeby skóra nie smierdziała po nim jak po solarium, albo samoopalaczu. Miałam z garniera, ale śmierdzi i brudzi. macie jakies spradzone, dobre speyfiki, które nadają piekna opaleniznę i maja jednoczesnie ładny zapach??

haloooooooo???????

Gość LittleBlack
Polecam samoopalacze z Lirene. Sa swietne:) przynajmniej na mnie sie sprawdzaja. Powiem szczerze, ze wielu juz uzywalam, ale te chyba najbardziej mi przypasowaly. Smaruje sie wieczorem, a zawsze rano biore prysznic(taka juz moja natura:P) wiec nie czuje niemilego zapachu;) Pozdrawiam.

Gość pościel
Rano bierzesz prysznic? A co z pościelą lub piżamą? Nie są brudne?

Ja tez smarowałam się po kaoieli wieczorem garnierem i rano brałam prysznic, ale wiekszość tego balsamu zmywała się najzwyczajniej, a i tak nie mogłam spać przez ten smierdzący zapach. ja chyba jestem uczolna na takie 'smażalniane zapachy' :)

Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość LittleBlack
Do posciel--> Pizamke mam czarna wiec nie widac;p a posciel czysciutka. Nie zauwazylam nigdy pomaranczowych plam:) Do kobietka bez opalenizny--> mialam tak samo z balsamami brazujacymi. Trzeba bylo sie smarowac ze 4 dni pod rzad zeby zobaczyc efekty. No, a jak robilam przerwe w smarowaniu to mialam wrazenie, ze szybko bledne... Uzywam samoopalaczy od roku i jestem zadowolona..ciagle kolezanki sie pytaja czy chodze na solarium, bo jestem tak ladnie opalona(no i smug nie widac). Takze na pewno polecam bardziej samoopalacze niz solarium;)

A czy któras z Was używała balsamuz firmy DOVE, bo czytałam dużo pochelbnych opinii na jego temat, ale nie było napisane nic na temat zapachu. czy zapach jest typowo 'samoopalaczoy', czy normalny? A z LOREALA? Podobna ładnie pachnie, ale czy po wchłonięciu też? Piszcie dziewczyny, bo musze sie ybrązić na sylwestra :D

Gość gość
Ja uzywam tylko Dove, bo moim zdaniem najlepiej brązowi.Zapach jest typowy dla samoopalaczy...czyli na początku bardzo ladny, a potem nie do zniesienia. Tego sie nie przeskoczy. Skaldniki wchodzące w reakcje ze skórą niestety wlasnie mają taki zapach, a składnik brązujący w tych wszystkich kremach jest ten sam.

Gość a ja uzywam chusteczek
opalających. Kiedyś w nie nei wierzyłam, ale ostatnio z Daxa kupiłam sobnie i efekt jest juz po 1 użyciu chusteczki, naparwde super, zero plam, zeo smug, naturalny odcień opalenizny:)