Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwMMMwww

Nawiązanie do tematu Em... Zdrada powinna kończyć się w celi.

Polecane posty

Gość wwwMMMwww

Wiecie co, jakos bardzo spodobal mi sie ten temt i dosc dlugo go analizowalem, w koncu dochodze do pewnych bardzo istotnych wnioskow, a mianowicie tyczy sie to zarowno żon jak i mężów, dziewczyn i chłopaków. To ze ktos ma dosc, z reguly wynika nie z kaprysu, bo spodobala mi sie inna laska/facet tylko stad, ze mezczyzna/kobieta nagle przestaje sie interesowac swoim pratnerem. A cala reszta, to szukanie w podswiadomosci jakis wymowek zeby zmienic swoje zycie, bo z kims innym moze byloby lepiej. A jaka sie ma pewnosc, ze z tym kims innym nie bedzie tak samo jak z tym obecnym? Nie ma sie nigdy pewnosci, bo ludzie do poki zyja ciagle sie zmieniaja, czasami na gorsze a czasami na lepsze, a czasami tak i tak na przemian. Dlatego powinno sie dawac sznse, ciagla sznase swojej drugiej polowie, a szansa jest rozmowa o tym co boli, jak odczuwasz samotnosc powiedz swojemu partnerowi to, a nie karz go, bo on moze to robi nieswiadomie, czasami warto mu przypomnac, ze pomimo ze juz sie jest ze soba 'na stale' to nie znaczy, ze mozna osiasc na laurach. ale ludzie nie probujcie zdradzac, bo to nie o to chodzi. Potem sie glupio ludzie tlumacza, jak wielkie slawy typu C. Pazura, a ze to nie to, ze to nie byla milosc, ze sie wypalilo itp. - facet Ty juz byles 2x zonaty, ile jeszcze razy bedziesz sukal tej jedynej? Za 3x juz ta jego obietnica bedzie tyle warta co kawalek papieru toaletowego. Ja uwazam, ze kazdy zwiazek jesli sie tego chce to mozna uratowac. Ale jesli juz rozwod ma nastapic nie moze byc to jednostronan decyzja, bo to tak jakby ktos komus wbil noz w plecy, wlasnie zdrada to cos takiego. Za zdrade powinno sie isc do wiezienia. jesli CI jest zle to sie wygadaj, powiedz to w pierwszej kolejnosci partnerowi a nie kochankowi.

Gość walkiriaxm
a co do papieru toaletowego - czy perfumowany powoduje uczulenie? pytam bo mam chrosty na tyłku.

Gość adwokat_wmw
Jesli perfum zawieral substancje na ktore jestes uczulont to tak moze byc.

Gość babu_bat
stary.....zapomniales o motylkach w brzuchu....one tak to wspaniale uczucie uwielbiaja....... walkiria......chrosty?????

Gość lura
wwwMMMww no pieknie napisales,szkoda ze tak nieprawdziwie.. Zycie wcale nie jest takie proste jak sie Tobie wydaje,rozni sa ludzie,rozne sytuacje,doswiadczenia,oczekiwania. Ja sam napisales, ludzie sie ciagle zmieniaja, raz na lepsze raz na gorsze. nie uwazam,ze jak nam z kims zle powinnismy za wszelka cene ratowac zwiazek do upadlego. czasem bywa tak,ze pomimo staran nie udaje sie uratowac tego co bylo kiedys bo oboje partnerow sie zmienia i to co kiedys nas w sobie fascynowalo juz nie istenieje.. Nie usprawiedliwiam zdrady ale tez nie uwazam,ze mamy prawo do osadzania tych ktorzy postapili tak a nie inaczej. a co do otylkow w brzchu to wole na starosc wspominac te chwile z motylkami niz te cisze ktora jest glosniejsza niz krzyki..

Gość wmw
Ogolnie chodzilo o to by jesli zamierza sie zdradzic to wczesniej zerwac zwiazek - najlepiej polubownie, a nie piepszyc sie zkim popadnie bedac w zwiazku, bo to jest wlasnie warte wiezienia

no włąśnie, poruszyliście wazny temat i mysle że warto go kontynuować..otóż ja też mam taki problem iż papier toaletówy jak jest zbytnio wyperfumowany, jakies barwniki to uczula:/ tylko że na opakowaniu nie ma podanego składu:/ czemu producenci nie biorą tego pod uwagę? chyba czas najwyższy aby zajał się to sprawą rzecznik praw obywatelskich i najwyższa izba kontroli!

Gość lura
wmw a kto mowi o puszczaniu sie z kim popadnie.. ?....

"jak odczuwasz samotnosc powiedz swojemu partnerowi to, a nie karz go, bo on moze to robi nieswiadomie, czasami warto mu przypomnac, ze pomimo ze juz sie jest ze soba 'na stale' to nie znaczy, ze mozna osiasc na laurach. " masz rację, należy przypomnąć, bo jeszcze mógłby zapomnąć:D