Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimowszystko

dziwna sytuacja...

Polecane posty

Gość mimowszystko

ostatnio rozmawialismy z moim chlopakiem i zazucil mi, ze tylko on sie stara o nasz zwiazek, a dokladniej chodzilo o to, ze kiedy sie poklocimy to on pierwszy wyciaga reke... opowiedzialam mu moj wczesniejszy zwiazek, w ktorym ja ciagle "biegalam" za kolesiem i bardzo zle sie z tym czulam wrecz upokozona... na co moj chlopak wstal, powiedzial ze nie mozemy byc razem i wyszedl... dzisiaj pierwszy napisal i powiedzial, ze chcial zobaczyc czy za nim tez moglabym "biegac"... jestem wkurzona na maxa bo odczulam to jakby on specjalnie chcial mnie upokorzyc! jak wy byscie to odebraly??

Gość ccccccccccc
chodzi o to że w związku musi być kompromis. jesli kłótnia była spowodowana przez Ciebie to Ty starasz się to naprawić, jeśli odwrotnie to on. Bo nie wyobrażam sobie że doprowadzasz do kłótni i każesz mu wyciągać rękę. To, że w przeszłości miałaś niemiłe przeżycia nie znaczy że w tym związku też tak będzie. Sam fakt że tak często jako pierwszy odzywał sie powinien być dla Ciebie sygnałem że nie będzie powtórki z poprzedniego związku. A co do tego że poddał Cię próbie- no cóż to było nie sprawiedliwe. Porozmawiaj z nim. I postaraj się umieć przyznać do błędu i pierwsza odezwać się. Pozdrawiam:)

Gość mimowszystko
no ja wlasnie wiem tylko chwile wczesniej mowilam mu wlasnie ze to ktore spowoduje klotnie powinno przeprosic pierwsze a nie ciagle on bo to nie ma sensu... w takim wypadku byla by taka sama sytuacja jak z mojego poprzedniego zwiazku, tylko ze na odwrot... wkurzylo mnie to ze otworzylam sie przed nim a on to olal kompletnie! ;(

Koleś Ci wyraźnie zakomunikował, czego potrzebuje, po czym Ty go porównałaś do byłego, a kiedy wyszedł nie wyciągnęłaś żadnych wniosków z tego co mówił i wraz go olałaś. Nie dziwię mu się. Też bym nie miała do Ciebie cierpliwości. Tylko się nie usprawiedliwiaj, że wolno Ci cierpieć ze względu na doświadczenia z przeszłości i zatruwać tym teraźniejszy związek... Każda miłość to nowy świat, jak nie potrafisz tego oddzielić to daj spokój chłopakowi

Gość ....SmutnaKarolina....
mimowszystko-wiesz pewnie zabolało twojego chłopaka samo to ze wspominasz byłego .. a juz sobie wyobrazam jak sie poczuł jak mu powiedziałas ze bardziej sie starałas dla tamtego niz dla niego :/ pewnie poczuł ze bardziej zalezało ci na byłym niz na nim .... szkoda mi twojego chłopaka :( dam ci dobrą radę jak zalezy ci na związku to nie wspominaj swojej przeszłosci nawet jesli cie o to prosi twoj chlopak bo to jest naprawde boli:(