Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RudaAnia

Facet biseks

Polecane posty

Gość RudaAnia

Jak mozna poznać że facet jest biseksem, są jakieś takie nietypowe zachowania w łóżku, kiedy jest z kobietą co moze zdradzić ze sypia też z facetem??????

Gość Okraglinek
:| Może po prostu spytaj? Gdyby mój mi nie powiedział,że jest bi to bym się nie domysliła.

Gość RudaAnia
ale jak mam go spytać? Czy lubi chłopczykow? mnie chodzi o to czy przenosi jakieś zachowania do łóżka?

Gość RudaAnia
tyko on jest księdzem,

Gość fajnaKASia
RudaAnia -hmm nie wiem nigdy nie spałam z bi. ale to można poznac po zachowaniu ,po rozmowie geje troche inaczej zachowuja sie od chetero o mam pomysł pokaz mu zdjecie jakiegos przystojniaka i spytaj czy mu sie podoba po tem opowiedz mu o chistorji jakiegos geja i spytaj co on o tym mysli....

Gość Byłam z bi
i wcale nie wyglądało to tak, jak piszecie. Zaliczał i wiem,że nadal zalicza laski. Przystojny, męski, ani trochę lalusiowaty. Wydało się, gdy po pijaku, pod moją nieobecność dostawiał się do znajomego geja. Potem twierdził,że to był tylko taki "wypadek przy pracy"...nie jestem z nim i nie ryzykowałabym takiego związku na Twoim miejscu. Facet hetero może Cię zdradzić z koleżanką, ale przynajmniej na piwo z kolegami możesz go puścić bezpiecznie;)

Gość Okrąglinek
Skąd wy bierzecie takie dziwne teorie? FajnaKASIa- zamiast pisać bzdury zajmij się lepiej ortografią. Biseks to nie gej,zacznijmy od tego. I jest niewielka szansa,że po zachowaniu poznasz jego preferencje. Mój chłopak nie tryska spermą na widok fajnego chłopaka,a takie chyba macie wyobrażenie o biseksualnych facetach O_o

Gość Bisex_to_ja
He he.. Fascynują mnie teorie niektórych tutaj:p Jestem bi, mam żonę (ona jest na 100% hetero i wie o tym, że jestem bi), jesteśmy razem szczęśliwi i oboje sobie wierni - żadna orientacja nie jest powodem do zdrady, ani jej usprawiedliwieniem.

Gość toro
Ja jestem bi moja dziewczyna jest bi i jest fajnie robimy to w 4-kę

Gość That's true:)
np rude picze go zrażają na ogół wie że to co rude to przebiegłe i bezlitosne