Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kessel

fajki a łóżko....

Polecane posty

Gość kessel

Drogie Panie, czy sądzicie że palenie fajek wplywa negatywnie na atrakcyjność faceta w łóżku? mówie tutaj o ok. 5-6 fajkach dziennie? nie ma raczej problemu z wygladem bo silownia plus wspinanie przynajmniej 2 razy w tygodniu :( i 8 lat razem co na ten temat sądzicie? z góry dzięki za szczere odpowiedzi....... p.s pale bo lubie... :)

Gość gość
Palacze to słabe jednostki nie umiejące poradzić sobie z własnym uzaleznieniem. Jasne, ze taki facet jest dla mnie mniej atrakcyjny....bo ma słaba psychikę.

Gość kessel
ej no przeciez nie powiecie mi ze 5 fajek dziennie to juz przesada? akurat mi to nie przeszkadzalo jak ona palila i to duzo wiecej a ja nie - zaczalem jakies 6 miesiecy temu

Gość kessel
teraz ona pali jedynie na imprezach a ja i tu i tu :)

Gość ONA SZALONAAA30
uwazam ze to nie powinno wpłynąc na życie seksualne

Gość ONA SZALONAAA30
kessel -->jak zaczales niedawno palic to nie ma problemu, jeszcze pewnie sie nie uzalezniles, wiec lepiej wywal te fajki do kosza i wiecej do nich nie powracaj bo to naprawde UZALEŻNIA!!! na zycie seksualne za bardzo nie wpływa ale ile kasy na to idzie i zdrowie....

Gość gość
A po co ci te 5 fajek do szczescia?Lubisz połykać dym?

Gość kessel
no dobra to staram sie od jutra olac fajki..... dzieki za re...... p.s zmienie linka na popielnica :)

Gość gość
Za rok nie ebdziesz palił 5 tylko 25....wiem, co mówie, bo sama pzrez to przechodzilam. Rzuć poki czas! Bez fajek się lepiej żyje.