Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj Janielica

czy wyobrażacie sobie święta bez karpia ?

Polecane posty

Gość wqdfqewdfeqf
a ja wam powiem ze tylko psychole udzielaja sie na tym topiku, karp jest, byl i bedzie na wigilijnym stole, musi byc,wigilijny karp jest zakorzeniony mocno w polskiej tradycji,do tego wigilijna kolacja musi byc postna,wiec karp w sam raz na takie party anyzowka numer 1-feministka, wielka oryginalna mi osoba, wszystko na opak, nie jak wiekszosc , jak lepiej tylko na opak, troche pokory ty zdewociala istoto! Janielica zabijac nie musisz, a porownujac milosc do bliznich z miloscia do karpia to jakas zenada, jakis zrat chyba

Gość haha wow
nie jem wiem nie musze sobie wyobrazac,u mnie tego poprostu nie ma

Gość a ja lubie karpia
i bede go zarla. Lubie miecho i tez bede jesc - nie w Wigilie oczywiscie :-) Najlepiej zryjcie jakas sztuczna zywnosc - roslinek tez nie powinno sie krzywdzic :D

pomarańczku, po pierwsze nie jestem żadną feministką, a po drugie bardzo lubię jeść karpia i jem go co roku na wigilię, bo mi smakuje - i co, głupio Ci? 🖐️

Gość Aneckaaaaa
co jak co ale karpia neicierpię, zawsze był na stole bo tata i siostra lubią ale ja próbowałam sie przemóc kilka razy i nie udało mi się. Biorę do ust i nei chce przejśc przez gardło. Za to mintaj jak najbardziej mile widziany :)

Gość wqdfqewdfeqf
Shao-Lin - nie chwalę się, tylko mnie rozbawił Twój tekst do mnie o Franciszku---bo co?bo nie wierzysz?wiec wiele cie bedzie jeszcze smieszyc w innych ludziach "Shao-Lin - chyba jesteś nowa na forum...","...ponieważ jestem tutaj przez sporo osób rozpoznawalna jako 100% ateistka, udzielająca się na prawie wszystkich topikach dotyczącychwiary "--taa bo wszyscy cie maja znac ,wielka Pani anyzowka, wszyscy ktorzy jej nie znaja sa gorsi,nowi :D "tak że zdanie jakiegoś swiętego, delikatnie mówiąc, mi wisi"--wiec uszanuj to ze dla innych ono ma wielkie znaczenie nie chce mi sie dalej cytowac, wiesz?a odnosnie Boga i katolickiej wiary pewnie po dluzszej rozmowie niewiele mialabys do powiedzenia, jak zreszta wszyscy ateisci :D dostali kopa w dupe w zyciu i sie zbuntowali i pomysleli"od dzis w ciebie nie wierze Boze"

Gość pomarańczowo-grapefruitowa
u mnie w domu nigdy nie ma karpia, nie lubię tej ryby

Gość wqdfqewdfeqf
tez nie jem, wkurza mnie wydlubywanie tych milionow ości 😠 ale na naszym stole jest zawsze zreszta to rzecz smaku, kto nie lubi nie je i tyle, nie zeby przez swieta i tradycje jesc z musu a potem zygac po katach

O nie, u mnie w domu bez karpia nie ma świąt. Karp to podstawa :D W tym roku kupiliśmy 9kg na 5 osób :P

Gość donttttttt
wyobrażam sobie, nie jemy karpia a ja dodatkowo nie jem w ogole miesa ;)