Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwy tomek

ale jestem szczesliwy

Polecane posty

Gość szczesliwy tomek

zapisalem sie na nasza-klase i wstawilem swoje fotki z egzotycznej plazy na ktorych jestem z moja dziewczyna co wyglada jak modelka ! i wszyscy mi zazdroszcza, kobiety pisza mi komenty ze wyprzystojnialem a faceci ze zazdroszcza mi mojej dziewczyny oplacilo sie te 5 lat studiowanmia informatyki prawie bez imprez ani kobiet ! teraz to ja jestem kims a ci co byli "cool" w liceum to teraz pracuja za 2500 zlotych na malo znaczacych stanowiskach !

Gość szczesliwy tomek
Magda nie sadze zeby byla ze mna dla pieniedzy ale mi pieniadze daly pewnosc siebie i juz nie jestem tym niesmialym brzydkim okularnikiem chodzacych w ciuchach sprzed 10 lat !

Gość lolkaa1a
pokaz fotke bo cos m sie wydaje ze przystojny nie jestes skoro piszesz takie brednie

Gość naiwnosci ludzka
Acha, piękna dziewczyna z brzydkim okularnikiem na pewno jest bezinteresownie.

no to super dowartościowałeś się jak 90% naszej klasy wystawiając zdjęcia z wakacji teraz pozostaje Ci jeszcze sfotografować się przed swoją (albo czyjąś) willą i oczywiście z samochodem (też niemusowo swoim ale ważne, żeby wypasionym) no i koniecznie weź z tą modelką ślub i pokaż ją w białej sukni zobaczysz jak się dowartościujesz! :o a potem przez kolejne lata możesz wystawiać zdjęcia swoich pociech i czytać jakie to prześliczne i podobne do mamusi albo do Ciebie i nawet już nie będziesz się musiał przejmować ile zarabiasz i jak wyglądasz, bo nic tak nie podnosi samooceny jak setna pochwała na temat własnego poTOMKA

\"oplacilo sie te 5 lat studiowanmia informatyki prawie bez imprez ani kobiet\" -> A co studiowałeś? Obsługę photoshopa?