Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flircikowa

Dziwny typ faceta

Polecane posty

KOBIETA Z KLASĄ :;:::::::::::::: lol :D Wreszcie któraś kobieta cos o Nas mężczyznach wie :D Tak , to prawda , faceci tak robią , chyba nawet większość. A zwłaszcza Ci gówniarze po 18 lat , w tej kategorii to prawie każdy :D Flircikowa ::: Mogę pomóc pozbyc ci sie tego problemu. Jeżeli wydasz mi się fajna to dzięki mnie o nim zapomniesz. Ja jestem wolny więc szkody nie będzie :D

oj tvardzielku nie bądź taki ciekawy, bo wiesz ciekawosć to ...:P Może jest tak że mieszkamy blisko siebie:) i nawet o tym nie wiemy(haha). No chyba ze ty napiszesz skad jesteś :P chociaz pierwsza literka:)

Kobieta z klasą ::::::: "kobiety sie o wiek nie pyta" Gdybym widział zdjecie flircikowej to jasne żebym nie pytał bo sam bym ocenił czy do mnie pasuje czy nie. Ale zdjecia nie widziałem więc nie mam pewności czy to aby nie jest np. babcia w podeszłym wieku :D Za emerytkami to ja nie przepadam raczej :D

nie poznaję Cię tvardzielku, jeszcze nie dawno tak mnie obrażałes a teraz. No cóz nie tylko kobiety miewaja złe chwile:) Musze zmykać ale mam nadzieję że gdzieś sie trefimy

Gość do flircikowa
A kiedy sie urodzilas?

tak juz przesyłam fote napewno:P Potem na kafe zapodasz temat ,,Co o niej sądziecie - to jest flircikowa, pasuje do mnie\'\' Musze znikać 🖐️

Gość Uwaga desperat

🖐️ to znowu ja:) Wiecie co chyba dam sobie z nim na luz, jest kompletnym idiotą. Widziałam się dzisiaj z nim dosłownie chwile a tak dźwigną mi ciśnienie że kuźwa mam tego dosyć. Pierdolę go niech kuźwa jest z tą swoją dupą i niech spada. Muszę zmienic stosunek do niego, byc bardziej oschła i nie pokazywac że coś jednak do niego mam. Tylko kurdę bedzie bardzo ciężko.Co mam robić :(

flircikowa ja jestem;) przerabiałam juz to :classic_cool: Powiem Ci tak: ma tą swoja zuzie to niech się buja!! są siebie warci!! idą święta, poświęć ten czas dla siebie i dla rodziny.

masz rację kobieto z klasą:). Ale kurcze cały czas o nim myślę, dzisiaj powiedział że czekał na mnie ale w taki sposób że poprostu mnie wkurzył. Nie chce go znać, nie wiem jak sie zachowywac jak bede go widziała

zachowuj się jakby nigdy nic, ale bądź wesoła i cholernie zajeta, ale uprzejma i za wiele z nim nie dyskutuj. Jeśli mu pokażesz, że jesteś na niego zła, to będzie wiedział jak Cie zdenerwować i co gorsze pomysli, że Ci na nim zależy...

tak też zrobię, będzie trudno znam swój charakter, ale potraktuje to jako noworoczną zmianę a jak:):P Juz żaden frajer nie będzie bawił sie moimi uczuciami. Będe twardą suką:)