Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flircikowa

Dziwny typ faceta

Polecane posty

Gość flircikowa ile masz lat
ile masz lat i skad jestes?

Gość tortura nie na czarno
dziewczyna NIE TWOJEGO chlopaka;)

Gość dojrzała kobieta123
Mój ma 33 lata a tez robi sobie jaja a ja to lubię. Chowa sie np. i wyskakuje zza roku żeby mnie przestraszyć, albo zartuje że sie ubrudziłam na buzi :D:D Przynajmniej mam wesoło..

Gość a jak ma na imię
a jak ten facet ma na imię?może to mój chłopak?

Gość a jak ma na imię
gdzie jest flircikowa???

Gość a jak ma na imię
eeee to na mojego nie mówią tak:) a skąd jest?

hej hej ktoś sie podszywa pod moim czarnym nikiem co jest grane. z Krakowa - to nie ja pisałam Flircikowa jest tylko jedna won mi stąd

Wypowie się ktoś co myśli na temat tego faceta ? :( Bardzo mnie kręci , nie potrafie zapomniec o nim , taki uroczy jest :(

Gość upsssssssssssssss
jakim nieszcześciu jeszcze zobisz dziewczynie przysługe ze sie pozbyła takiego dupka to moje zdanie jakoś jestem uczulona na podrywaczy moze dlatego ze moj byly taki byl

tvardziel __ naprawdę jesteś bardzo miły. to nie ja pisałam o tym lodzie, ktoś sie podszył hahahahahhaa :D:D:D To podszyj się pode mnie , ciekawy jestem jak to zrobisz :D Ty naprawdę jesteś chyba że się tak wyrażę panną z lekkimi obyczajami :( A miałem inne zdanie o Tobie jak cie czytałem wcześniej :(

flircikowa, widocznie jakas kobieta jest swojego faceta niepewna, dlatego taka dociekliwa jest i sie pod Ciebie podszywa. Może juznie okazuje jej tyle uczuc jak na początku i z siebie wychodzi:) Nie przejmuj się:) zbadaj teren i działaj;)

kobieta z klasą__ dziekuję widze że jesteś jedna z nielicznych osob na którą mozna liczyć:). Mogłaś mnie przecież zbluzgać. Miły tvardziel __ ja naprawdę nie jestem taka zła:(sorki. Czasami każdemu odpierdziela, ma zły dzień i pisze bzdury. Nie chcę z nikim wchodzić w konflikt:( Co złego to nie ja

Ale nie szkodzi skarbie :D Ja tylko napisałem co o Tobie myślę :) A ty się tym nie przejmuj :) Znam się na żartach i mam nadzieję że z tym lodem żartowałaś :D Z resztą nie będe Cie już zawstydzał , rozstaję się z tym topikiem w zgodzie . Też Cię lubię :) pa 🌼

hahaha :D Twój nick doskonale pasuje do tego co lubisz robić a mianowicie flirt :D W sumie to mógłbym się z Tobą podroczyć ale na wszelki wyypadek tego nie zrobię bo całkiem niechcący mogę się zakochać i będzie problem :( Juz na kafe miałem takim przypadek , udzielam sie na pewnym topiku i jest tam taka Iwaaa :D Przesłodka jest i zniknąłem stamtąd aby przestać myśleć o niej :( Twardy jestem z wyglądu zewnętrznego ale serca to mam chyba miękkie :( A ile masz lat ?

Generalnie powiem tak. Nie ma sensu się uganiać za tego typu facetami, gdyz zawsze chce tego czego mieć nie może. Będzie się uganiał za sarenką dopóki, dopuki jej nie zdobędzie. Gdy mu się to uda, nastepnie straci w jego oczach na wartości i zacznie szukac dalej.. i tak w kółko. Może nawet nie odejdzie od razu, ale kobieta z nerwów już nie wytrzyma i jeśli jest zdeterminowana - sama to zrobi. Wiem jak z takim jest - sama przez to przeszłam. Mozna się nerwicy nabawić. Szkoda zdrowia.