Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilla84

i o co tu chodzi? faceci - i nie tylko - pomocy!!!

Polecane posty

ach, i nie jestem max. rozpieszczoną dziewczynką bez instynktów samozachowawczych. jak juz wczesniej napisalam: facet dopiero-co-poznany, z którym poszłabym do łóżka byłby od razu wspomnieniem - przyjemniejszym lub nie, ale wspomnieniem. Ale jak można być takim sk...synem, zeby po tylu latach przyjaźni, mając wspólne towarzystwo, za przeproszeniem - zaliczyć i jeszcze mieć fochy, nie odzywać sie i zachowywać jak 5-latek??? Są jakieś zasady i nawet jeśli chodziło mu o tą jedną noc to wypada coś później ustalić, zeby na najbliższych imieninach, urodzinach itp. u znajomych nie patrzeć na siebie wilkiem i być powodem gdybań przyjaciół!

Gość tomek29_ze_stolicy
No i co ja ci mam dziewczyno powiedzieć ? Daję ci rady skoro pytasz co masz robić, to ci nie odpowiadają. Poza tym jakie upokorzenie ? Mówisz tak jakbyś była rzeczywiście jakąś panną damą z wyższych sfer (że nawet facet stwierdził, że jesteś poza zasięgiem). Masz na nazwisko KULCZYK czy GUDZOWATA albo NIEMCZYCKA? Zachowujesz się jak taka panna z arystokracji. No bez przesady. Chcesz wiedzieć co jest grane to niestety musisz się tego dowiedzieć w jakieś sposób. A że jesteś kobietą to doradzam ci sposoby subtelne. Jakbyś była sterydnym facetem to bym ci poradził, żebyś wpadła do firmy kolesia, chwyciła jego szefa za jądra i mu zrobiła kręcenie wora. Po takim numerze gość wyśpiewał by gdzie koleś pojechał i gdzie jest, jaki ma numer telefonu obecny i nawet co je na obiad i jakiego koloru ma teraz ręcznik w łazience. I już byś wiedziała. Zdecyduj się. Albo cię interesuje co jest grane i wtedy pytasz o radę a ktoś ci doradza coś ciekawego to stosujesz. Albo masz to gdzieś i zapominasz o sprawie. Faceci są jak dzieci - piszesz. A kobiet są jak jeszcze mniejsze dzieci i to z kompleksem wyższości. I nie dziw się że facet po kilku latach odszedł. Ja znam kobiety które pod 20 latach małżeństwa i dzieciach zostawiły faceta z dnia na dzień do tego zabierając mu całą kasę z konta. A Zasady- hmm - większość kobiet ma takie same jak faceci - czyli żadne. Napisałem Ci kilka punktów. Przeczytaj jea a może któryś rzeczywiście przypasuje. A jak ci to nie wystarcza to dowiedz się u znajomych czy rodziny jak napisałem jak jest naprawdę. Może rzeczywiście jest na miesięcznej nagłej delegacji , może rzeczywiście jest zakochany - a nie odbiera telefonu bo nie ma zasięgu czy roamingu. Może rzeczywiście coś do ciebie czuje. Możesz zadzwonić do niego do firmy również i poprosić o numer służbowy (jeśli do niego masz tylko jego prywatny - który mógł zmienić.) PS: A może po prostu przeżył wielkie rozczarowanie. Liczył że skoro jesteś super laską to będzie jakoś szczególnie super , a tu ... normalnie czy zonkowo :) Nie byłem z tobą więc nie mnie się wypowiadać bo nie wiem jak jest. Ale... Kto tam wie.Mogło by się okazać że nawet taka DODA jest tak naprawdę przeciętna w łóżku :) Mimo że teoretycznie dla niektórych fajna laska. Albo przez całą znajomość z tobą był bo mu tak było wygodnie, a na boku miał inną , albo inne plany. Ale zanim osądzisz sprawdź i dowiedz się jak jest ! Będziesz miała naprawdę spokojny sen i sumienie - nawet jak się okaże że cię zdradzał na lewo i prawo z DODĄ :) (PS: no właśnie DODA ma ostatnio nowego faceta) Pozdrowienia i powodzenia

Jeszcze tego brakowało, że miałaby się wygłupiać wydzwaniając do jego rodziców i przedstawiając się jako pani z banku :o O rzesz, większej głupoty dawno nie czytałam... i to dorosły facet takie rady daje :P

No ale ile sie nie odzywa? 3 dni,tydzien,miesiac? Moze jest zajety i nie ma czasu na nic. Albo sam jeszcze nie wie jak odebrac to co sie stalo i mysli jak sie zachowac, a przy okazji nie chce rozmawiac o tym co sie stalo przez telefon. Skoro sie znacie tyle czasu i macie wspolnych znajomych, a do tego macie po 30 lat to watpie zeby sie nagle rozmyl jak kamfora. Tak czy inaczej na pewno sie dowiesz co i jak, predzej czy pozniej..

Gość tomek29_ze_stolicy
do "wyszłam z kapieli" Wiesz co. Lepiej niech dziewczyna siedzi dniami i tygodniami czy nawet latami i sobie swoją mózgoczaszkę napycha jakimś debilnym rozmyślaniem co mogło się stać. Za chwile będzie tak rozmyślać cały dzień, zacznie siedzieć w fotelu z papierosami wypalając kilka paczek dziennie, potem wóda czy jakieś prochy bo spać nie będzie mogła itd. Prosty sposób na upadek czy zostanie starą i zgorzkniałą matroną ! Bo najlepiej niech się uniesie godnością i cierpi i zamartwia. Może k.. zgryzoty ma dostać. Czy cie pogięło kobieto ! Wiem że to takie wzniosłe, piękne i wspaniałe to umartwiania się - bo to takie ... POLSKIE :) Taka martyrologia narodu polskiego. Jak w tych dramatach co je kręcą w naszej kinematografi - UGÓR, CHŁOPI, dramaty o rozbitych rodzinach, dzielnicach biedy itd. Nie masz żadnych rad to się nie udzielaj. A chcesz coś powiedzieć to napisz jakiś konkretny pomysł dziewczynie co jej pomoże ! Ja jej napisałem sposób który w dobrym układzie wyjaśni sprawę w 5 minut. A jak ci się nie podoba do podaj jej lepszy. Konkrety dziewczyno, konkrety ! (nie bądź jak nasi politycy - sama gadka szmatka i krytykowania, ośmieszanie ale ani jednej konkretnej rady czy pomysłu). Jak będziesz w takiej sytuacji jak ona to sobie możesz poświęcić czas na wzniosłym i chwalebnym umartwianiu się. Ale nie każ tego robić innym. Po co ma cierpieć i łamać sobie głowę. Niech załatwia sprawę szybko żeby mieć jasność i już. I lać na to czy jest to chwalebne, piękne, dziecinne, niedziecinne czy jakie tam jeszcze.

Gość lilly84
informuje wszystkich zaintersowanych: 1. byłam "celem" nie do osiagniecia - osiagnal "cel", wiec mu minęło, 2. okazało się, ze w "rankingu" kobiet, które zna byłam najbardziej podobna do jego ex, wyglądałam PRAWIE jak ona - jak widać PRAWIE robi różnice:P i to tyle moich wiesci przekazanych w jakze sarkastyczny sposob Pozdrawiam serdecznie, za wszelkie rady bardzo dziekuje i osobiscie nie zycze nikomu spotkania na swojej drodze takich ludzi

Gość ale skurwielllll
twoja opowiesc potwierdza regułe ze faceci myślą ch u j a mi trzymaj sie :)

Gość aaa moim zdaniem
tak ci napisał? zadzownił? no to rzeczywiscie...straszne...przez 6 lat nie wyczaiłas co to za typ? 6 lat chciało mu sie dązyć " do celu"...?

Gość lillla84
jakoś ostatnio "wzięło mnie na wspomnienia", więc chcę podzielić się nimi, z tymi którzy mnie skutecznie dopingowali w trudnych chwilach. Faceci ą w istocie bardzo skomplikowani... jakiś miesiąc po "zamieszaniu" okazało się, że Pan-pojawiam-się-i-znikam zostanie tatą!!! Tak, tak... jego ex uczyniła go tatusiem i powiedziała mu to, gdy była w 7 m-cu ciąży, a ówczesnego partnera przerosło wychowywanie "obcego dziecka" Kuriozum, po prostu kuriozum!!! Jednak najzabawniejsze (???) jest to, że "Pojawiający się i znikający" poprosił o spotkanie w czerwcu!!! i oświadczył, że mimo, iż urodził mu się syn to doszedł do wniosku, ze nie potrafi już być z jego matką i zaproponował wspólne mieszkanie i "wszystkie ceregiele wspólnego życia":) To tak "ku pokrzepieniu" i gwoli wyjaśnienia;)

Gość Nojajaaj
No to są normalnie jaja jakieś.. Po 6 latach przyjaźni takie coś?! No niech szlag trafi DUPEK!!!!