Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kowalik

Dzuiewczyny czy denerwuje was to że faceci tak bardzo lubią seks?

Polecane posty

Gość złośliwa od rana
po czym same z wypiekami na twarzyczce w zaciszu domowych pieleszy ogladaja takowe czekajac w napieciu na koncówke filmu z nadzieja na szczesliwe rozwiazanie fabuły zakonczone slubem głownej pary bohaterów bracie, po tym the end ze ślubem to porażka:P hahahaa chyba, że masz na myśli desperatki;):P zakochane w telenowelach brazylijskich:P:P:P

"ja mysle ze te co sie tyu wypowedziały sie to specjalnie tak napisały." ja tam napisałam jak jest, w moim przypadku oczywiście :) Jestem anonimowa, więc po co miałabym ściemniac - to bez sensu dla mnie

Gość złośliwa od rana
Coc widze tu wpisy ze kobietom nie przszkadza to,ale ja mysle ze te co sie tyu wypowedziały sie to specjalnie tak napisały. Mylisz się.... ja napisałam tak,bo takie jest moje zdanie i już...Tu i tak mam swoją prywatność;) a w życiu prywatnym bywa i tak,że kto ma wiedzieć co lubię i jak bardzo i tak się o tym w stosownym momencie dowiaduje;)a ja się z tym nie kryje,bo i po co sobie życie utrudniać??:P:P

klaudka gdyby wiecej było takich kobiet jak ty .... swiat był by prostszy i bardziej zrozumiały :D ...i nie mówimy tutaj o wazeliniarstwie ... masz po prostu zdrowe podejscie do zycia

Gość mi przeszkadza
bo nie przepadam za seksem - jest przereklamowany:(

"klaudka gdyby wiecej było takich kobiet jak ty .... swiat był by prostszy i bardziej zrozumiały" fajny komplement dzięki, miśku :) co do wzeliniarstwa - spokojnie, nie nie wyglądasz na wazeliniarza ;)

Gość tak wiecej takich klaudek
i beda same dziwki chodzic po ulicy nawet czlowiek nie bedzie musial sie wysilic zeby taka zdobyc/

Gość kobietom nie przeszkadza
że faceci to wzokowcy, do memonetu gdy są im wierni, a same są seksowne i młode problem zaczyna sie po 30stce, 40stce gdy ich partner wymienia je na bardziej "reprezentacyjny model", młodszy od siebie i byłej partnerki o połowę wtedy każdą kobietę kurwica bierze że faceci lecą tylko na mięsko i im świeższe tym lepiej, wtedy w ogóle nie interesuje je intelekt partnerki ani cechy charakteru, wązne że młoda dupa i jest na co popatrzeć z przyjemnością