Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papuszka

masturbacja a sex oralny

Polecane posty

Gość papuszka

mam problem, nie osiagam orgazmu przy seksie oralnym. dwa razy probowalismy, on byl swietny , orgazmu jednak nie bylo, bylam wyluzowana, podniecona.. zastanawiam sie czy to przypadkiem nie wina masturbacii, przyznam ze czesto to robilam. co zrobic??? czy juz nigdy nie osiagne przyjemnosci? prosze o szczere wypowiedzi. juz mnie to zalamuje :/

Nie wiem czy kiedyś osiągniesz orgazm w trakcie seksu oralnego. Jeżeli nawet nie, to nie przejmuj się tym. Sama napisałaś że "on byl swietny", z czego wniosek że dobry seks to niekoniecznie taki który musi skończyć się orgazmem.

Gość papuszka
wlasnie wydaje mi sie ze niekoniecznie, taki sex bez orgazmu... na drugi dzien boli mnie brzuch, no i czuje ten niedosyt... teraz zaluje , ze sie masturbowalam :(

nie dołuj sie tym że powodem jest masturbacja a powodem jest poczucie winy z tego powodu a gdybyś sie nie masturbowała to nie wiedziałabys nic o tym jak możesz osiagnąć orgazm

Gość papuszka
no ale jak myslicie, szansa osiagniecia w ten sposob orgazmu - oralnie - jest dla mnie zamknieta?? chlopak tez mowi, zeby sie przejmowala i ze bedziemy probowali... tyle ze ja sie zastanawiam czy mozliwe to jeszcze jest:P

Jak mówi Pismo: "Szukajcie, a znajdziecie. Pókajcie, a będzie wam otworzone." Dlatego, zaprawdę powiadam ci Papuszko, próbujcie z chłopakiem nadal a pewnego dnia przeżyjesz orgazm. Tylko niech twój chłopak pamięta żeby cały czas skupiać pieszczoty na łechtaczce.

oczywiście że dojdziesz do orgazmu podczas minetki Tylko nie wiń siebie za to że się masturbowałaś i musisz trochę się wypościć żeby być bardziej najarana gdy on ci robi minetkę.Inaczej gdy np. rano sie masturbowałas i miałas orgazm a on za kilka godzin robi ci minetkę to dużo kobiet jest poprostu juz zaspokojona seksualnie i nie może dojść

Jeżeli robiąc coś z chłopakiem nastawiasz się na orgazm, ciśnieniujesz siebie i jego. Olej orgazm, jak nie wyjdzie dokończysz sama.

Gość papuszka
a niech tam :P zycie doroslego czlowieka to same prosblemy ;) sama dokonczyc moglabym ale jakos tak mi zalezy zeby to wlasnie przy udziale jego sie stalo :)

jak facet doświadczony to wie że tak robi większość kobiet i to go podnieca małodoświadczony niech się uczy a jak mu to nieodpowiada niech sobie poszuka lapszej ktora najlepiej bedzie udawała że to on jest taki cudowny.Naprawę nie dołuj się tym bo popadniesz w nerwicę seksualną

Gość lao chce
hmmm moze sprobuj pelnego stosunku