Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofu

Który facet na kaffe wzbudza najwiecej emocji ...?

Polecane posty

Gość gofu

alternatywa :P jak w temacie?

a co masz na myśli pisząc "emocji"? ja myslę że paniom odrazu sie mokro robi jak napisze coś xxyyxx...

gofu :D:D:D:D dobra przeciwwaga:D:D:D:D:D:D:D Osobiście we wszystkich rodzajach emocji wzbudzanych wśród pań na pierwszym miejscu stawiam kolegę Komicznie :D

Gość _prawiczek i kropka 1987_
taki kafeteryjny klaun :classic_cool:

ale komicznie chyba ostatnio rzadko się pojawia:( też lubie jego posty

Gość Nie wzbudzajaca emocji Luśka
To tak trochę pytanie retoryczne zadaliście :)

Accca , ja wchodze na kafe kiedy mam wolne wiec nie jestem tu codziennie ale zauwazylam ze oprocz komicznego ciekawy jest tez brat niedzwiedz, choc podejrzewam ze to jeden z projektow komicznego.

projektów komicznego? jak dla mie zupełnie inny styl..no ale może ma koleś kilka osobowości...

"Który facet na kaffe wzbudza najwiecej emocji ...?" żaden:) jak można się podniecać tym co ktoś pisze....

no prawiczek przeciez... czasami załamuje ręce jak go poczytam, ale nie sposob go jakos nie polubic...

Gość Nie wzbudzajaca emocji Luśka
Kiedy ja pojawiłam sie na forum tematy o Komiczne wyrastały jak grzyby po deszczu, popularne było hasło "dzień bez tematu o komiczne, dniem straconym" Teraz rzeczywiście chyba mamy w tym względzie tendencję spadkową, ale moze to jest zwiazane z koncówką sezonu showbiznesowego ;-) Od nowego zawsze mozna się spodziewać ożywienia, a juz na pewno z początkiem wakacji, kiedy liczne studentki i nne uczennice zawitaja na tym forum :classic_cool:

Waskie rozumienie we mnie ja wole dla mnie. Dzieki za komplement z najniżej półki, akurat do mnie nie pasuje.

Acca wiesz ze widze Cie pierwszy raz na tym forum:)?? I wyzwoliles u mnie emocje sympatii

cholera:/ nie zauważyłem:D serio..w nocy prawie nie spałem a rano wcześnie pobudka:/ i sa efekty...

Gość na kafe nie ma
prawdziwych facetow. Wiec jakie emocje? :D

Gość gofu
miedzy oczy nie rozwalaj topa i udzielaj sie na temat , wszystkich tutaj strofowałes o ta sprawe a sam robisz to co inni hipokryto

Gość gofu
moim typem jeszcze jest niejaki wykładowca,troche "filozofuje "ale czasmi madrze gada

miedzy oczy nie rozwalaj topa i udzielaj sie na temat , wszystkich tutaj strofowałes o ta sprawe a sam robisz to co inni hipokryto prosze o konkrety

Gość gofu
prosze hipokryto 19.12.2008] 12:39 [zgłoś do usunięcia] miedzy oczy accca widze, ze spusciles z tonu i bardzo Ci z tym do "twarzy" miedzy oczy..raczej jest mi z tym bardziej do nicka 12:47 [zgłoś do usunięcia] miedzy oczy accca - widziales cudzyslow? 19.12.2008] 12:51 [zgłoś do usunięcia] miedzy oczy nie pierwszy to i nie ostatni raz kolego nic na temat:O łyso ?

nie, zupelnie nie lyso :-) ale rozumiem jak bardzo Ci zalezy na swoim wznioslym temacie, oczywiscie odpuszcze, powodzenia :-)