Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofu

Który facet na kaffe wzbudza najwiecej emocji ...?

Polecane posty

kwiatek... rece mi juz opadaja do Ciebie.... wrr:P ja nie o ixie:( , ani o Tobie !!!!a zartobliwy DYSTANS to ja akurat mam - szkoda ze tego nie zauwazyles.. widac nie czytasz zezrozumieniem:P :) echhh

Gość wysmiewczyni.
Ta nie ma to jak sobie z facetami pogadac:)

predatorka - dobra jaśniej do Pani szanownej - nie pouczaj ludzi jak mają żyć :P zostaw te teksty - mozna sie z nich pośmiac albo dowalic albo ironicznie wyśmiać - o to chodzi. i tyle w temacie nierozumienia przeze mnie co piszesz :P

Kwiatek predatorka - dobra jaśniej do Pani szanownej - nie pouczaj ludzi jak mają żyć zostaw te teksty - mozna sie z nich pośmiac albo dowalic albo ironicznie wyśmiać - o to chodzi. i tyle w temacie nierozumienia przeze mnie co piszesz i po co tak sie unossz... strasznie musisz byc nerwowy... czy ja pouczam kogos? raczej nie... nie jestem od tego.. tylko ciekawe dlaczego Ty to co ja pisze odbierasz jako pouczanie... oj kwiatek.. ja do ciebie z usmiechem . a ty warczysz na mnie ... po co? :(

Gość wysmiewczyni.
a tak w ogole Panowie to slyszalam ze jak sie je drozdze i podlewa woda ze studni to moze cos tam jeszcze urosnie. Tak wiec xyzed powodzenia moze sie uda;) Tylko nie obzeraj sie za duzo bo bedziesz mial wzdecia:)

po co? a bo ja lubie zjechać debilne teksty bab. a xyz jeszcze je zabawnie podśmieje albo komik da błyskotliwe riposty i jest git. a czy ty z usmiechem-nie widac tego ;)

Gość wysmiewczyni.
kwiatek a zloty kajdan masz:)

Kwiatek po co? a bo ja lubie zjechać debilne teksty bab. a xyz jeszcze je zabawnie podśmieje albo komik da błyskotliwe riposty i jest git. a czy ty z usmiechem-nie widac tego prosze bardzo.... mozesz zobie "zjechac" .. specjalnie mnie to nie rusza.... mam nadzieje,ze sprawia ci to dzika przyjemnosc i poprawia humor;)

wysmiewczyni, złote co mam? łańcuch? :classic_cool: pewnie ze tak :classic_cool: skóra fura i komóra rządzi u mnie :classic_cool:

Gość wysmiewczyni.
Wyśmiewczyni, może napisz od kogo słyszałaś, żeby było wiadomo czy warto zaryzykować wzdęcia, o sraczce nie wspomnę o bidulku ty tez masz mala glistke???? Takie plotki kiedys chodzily.... Ale w grupie to wam razniej co ;)

Gość wysmiewczyni.
o kwiatek to i sporo dam musi Cie otaczac:P

"o kwiatek to i sporo dam musi Cie otaczac " no ba! ale najlepsze czasy jak na Golfa 3 wyrywałem juz niestety minęły :(

Kwiatek Predatorka- dokładnie tak. jestem na kafe głownie dla zabawy niesamowite:P no popatrz :) co za zbieg okolicznosci.... bo ja tez dla zabawy.... zaraz z tego szczescia chyba oszaleje ,ze choc raz sie zgadzamy:)

Gość wysmiewczyni.
trzeba isc z postepem. Ble golf 3? z czym ty do ludzi (dam) tu wyskakujesz:P To ja nie wiem czy ty jakas dame na tego golfa... A schaboszczaki to juz wiedza co i jak prawda niedzwiedz:P

Predatorka - a Ty na jaką furę byś poleciała ;) może coś wyskrobię pasującego ze swojej floty ;)

Gość wysmiewczyni.
miales ta od tlustego kurczaka a za chudego schaboszczaka przeszkolic:P

"trzeba isc z postepem. Ble golf 3? z czym ty do ludzi (dam) tu wyskakujesz To ja nie wiem czy ty jakas dame na tego golfa..." no wiec Golf 3 to był jak młody byłem. teraz preferencje troszku sie zmienily wiec i autko też ;) zreszta golfów 3 jak mrówków teraz do tego szpanerzy jeżdżą. ale jakiś sentymencik został do tego autka :)

Gość wysmiewczyni.
kwiatek hmmmm to cy ty w ogole mozesz zaoferowac co? Sama skora i komora to w tych czasach stanowczo za malo. Dobre to to bylo 10 lat temu ale teraz.....:P

kwiatek... no z tym golfem 3 toś sie nie popisal... mam nadzieje ze byl choc troche "podrasowany"... ale rozumiem,ze to bylo wieki temu... kiedy takie auteczko wbudzalo podziw ówczesnych blachareczek.... teraz kochany to byś na malolatach wrazenia nim nie zrobil..:P:P:P

AccccA (acccca.m@gmail.com) straciłem wątek. o czym teraz rozmawiamy?> poczytaj,, to sie dowiesz.....

brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) accccca o kurczakach hahhah zapomniales dodac jeszcze o schaboszczakach:P