Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofu

Który facet na kaffe wzbudza najwiecej emocji ...?

Polecane posty

Gość gofu
miedzy oczka lepiejbys wygladał w oczach innych jak bys sie przyznał do hipokryzji niz uciekał.Ja rozumie ze nikt nie jest idealny ale to chyba nie ujma dla ciebie przyznac sie do błedów,no ale moge sie mylic panie idealny

miedzy oczka lepiejbys wygladał w oczach innych jak bys sie przyznał do hipokryzji niz uciekał.Ja rozumie ze nikt nie jest idealny ale to chyba nie ujma dla ciebie przyznac sie do błedów,no ale moge sie mylic panie idealny uciekal? :-) posluchaj robaczku, naprawde zupelnie mnie nie interesuje jak "wygladam w oczach innych" to po pierwsze, po drugie "udzielac sie na temat" na jaki temat?? widzisz tu jakis temat?? ja nie widze:-)

no ale moge sie mylic panie idealny rozumiem, ze wiesz jak takie stwierdzenie swiadczy o tobie? czy nie wiesz? ;-)

Gość Izóchnaaa....
eduardoooo :) nie ma tu ciekawszej osobowości :P

Gość Izóchnaaa....
prawiczek kurna a ty co tak wszędzie się szlajasz tam gdzie ja ? hmmm? do robooootyyyyy!!!!

Gość Izóchnaaa....
nie znoszę ludzi, którzy dopuszczają się złośliwości w ocenie innych osób...szczególnie tych, które potrafią się przyznać do błędu...jak łatwo można się taplać cudzą słabością....podłość tfuu

Gość Izóchnaaa....
którzy *

\"choc podejrzewam ze to jeden z projektow komicznego\" dla wyjasnienia - nie mam tu zadnych projektów - pisze tylko pod swoim nickiem :) a co do uwagi izóchny - osoby, ktore tutaj potrafia przyznac sie do błędu mozna policzyc na palcach 1 reki... poza tym, przyznanie sie do błędu nie ma zadnej wartosci, jesli za chwile popelnia sie identyczny.... jest taki typ ludzi - wylewni, bardzo wobec siebie krytyczni, wlasnie przyznaja sie szczerze do błedow, okazujac ogromna skruche... i tak jest raz, dwa, dziesiec, sto i tysiac... a naiwniacy łapia sie na ich szopke odgrywania skruchy

Gość Izóchnaaa....
Prawiczku może nie jesteś złośliwy pod tym nickiem...starasz się wybielić...pamiętaj, że człowiek jest tylko człowiekiem, i nie nam oceniać innych, no chyba , że ktoś nas o to wyraźnie poprosi. komiczne a ty zawsze widzisz wszystko w czarnych barwach ? jaki z ciebie smutny człowiek....:(

\"komiczne a ty zawsze widzisz wszystko w czarnych barwach ? \" coś chyba życie komika nauczylo tego... i nie tylko komika...

\"komiczne a ty zawsze widzisz wszystko w czarnych barwach ? jaki z ciebie smutny człowiek...\" ja widze w barwach realnych.... a jestem bardzo wesołym i pogodnym czlowiekiem... ale dzieki realizmowi nie jestem ciagle zaskakiwany \"niespodziankami\" jakie funduje życie

Gość wysmiewczyni.
tak generalnie wiekszosc panow siedzacych na kafeteri wzbudza we mnie emocje natury wychowaczej.........hi hi hi bo niektorzy to tu nawet do damy nie potrafia sie odezwac, no tak ale jak oni dame to tylko na obrazku widzieli albo takie co to jak nie damy to sie nie bawimy;) A jak juz cos skleca na tym forum to ni przypial ni przylatal. Wezmy np. takiego miedzy oczy albo xyzed ten to juz w ogole smiech na sali. No jest tu jeszcze takich kilku co to wziac sie trzeba za nich to moze beda jeszcze ludzie z nich...:)

Gość wysmiewczyni.
tak a poza tym to duzo tez tu jest lizopupkow i ciapciakow ;)

wysmiewczyni. tak generalnie wiekszosc panow siedzacych na kafeteri wzbudza we mnie emocje natury wychowaczej.........hi hi hi bo niektorzy to tu nawet do damy nie potrafia sie odezwac, no tak ale jak oni dame to tylko na obrazku widzieli albo takie co to jak nie damy to sie nie bawimy ................. szkoda ze rzeczonych "dam" tu jak na lekarstwo:):)

Gość wysmiewczyni.
powykrecancow zyciowych i nieudaczniko, smazycieli schaboszczakow i strasznych popaprancow. A tak w ogole to ciekawe ilu jest tu gwalcicieli, damskich bokserow, lajdakow zwyrodnialcow itp. :)

Gość wysmiewczyni.
tak i wielu zakompleksionych malych ptaszkow:) co zreszta widac odrazu. Tak male ptaszki zdecydowanie tu kroluja;)

Gość wysmiewczyni.
np. xyzed to to musi byc mikroskopijna ptaszynka:) odrazu widac po sposobie pisania.

Gość wysmiewczyni.
Hmmmm prawiczek to znaczy co bys chcial?

Dwie wyśmiewczynie pojechały na wczasy.Po jakimś czasie wysłały kartkę do matki : "kochana mamusiu bawimy się jak damy bo jak nie damy to się nie bawimy" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Sratatatatatatatatata
a na mnie najwiecej emocji wzbudza "a ja wygralem zycie"...normalnie mam takiego dola jak czytam posty tego goscia ze....:-O widac powiedzenie ze melancholicy potrafia wzbudzac odczucia depresji u innych to prawda...to zdolowany,zanizony,plochliwy,ironiczny,irytujacy debil...twierdzi ze jest najgorszy,najbrzydszy,ze jest na samym dnie :-O nic dziwnego ze nikt go nie chce,bo czlowiek po przebywaniu z takim rozpuszczajacym sie kluchem,po godzinie popelni samobojstwo :-O

\"Dwie wyśmiewczynie pojechały na wczasy.Po jakimś czasie wysłały kartkę do matki : \"kochana mamusiu bawimy się jak damy bo jak nie damy to się nie bawimy\" \" xyz - 10/10 :D :D :D

pytanko.... mam:P czy co niektórym Wam jest lepiej jesli tu naublizacie innym? nie wiem poczucie wlasnej wartosci wzrasata? czy tez to sposob na leczenie wlasnych kompleksow? hmmm rozumiem merytoryczna wymiane zdan, roznice w pogladach... ale wyzwiska, obelgi? to pozim gimnazjalny... no chyba ze tu pisza gimnazjalisci... hmmm:O

predatorko - teksty xyza sa ekstra :D usmieć sie można z jego zabawnej ironii. czy ty nie potrafisz mieć żartobliwego dystansu do kafeterii? na wielu topach sie powaznie rozmawia ale na niektorych inaczej...

Gość wysmiewczyni.
wysmiewczyni , a co Ty tak bojowo nastawiona na Panow? hmmm nie tam odrazu bojowo, ot musze im poprostu uswiadomic skad sie biora te ich pewne zachowania bo biedactwa sami nie wpadna na to:) Dwie wyśmiewczynie pojechały na wczasy.Po jakimś czasie wysłały kartkę do matki : "kochana mamusiu bawimy się jak damy bo jak nie damy to się nie bawimy" " no przeciez o tych damach napisalam, tyle ze imion nie zapamietales:) E tam nie bulwersuj sie tak tym : male jest piekne, a le duzy moze wiecej ;)

W tym powlonym świecie ironia jest profilaktyką żeby nie wpaść w deprechę:D Ale i na deprechę można wrażliwe wyrywać :D:D:D:D:D co i na kafe widać:D:D:D

Gość wysmiewczyni.
niektorzy to tu nawet do damy nie potrafia sie odezwac, no tak ale jak oni dame to tylko na obrazku widzieli albo takie co to jak nie damy to sie nie bawimy oj tak xyzed:) pasujesz do opisu:)