Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wzbudzajaca emocji Luśka

Jak wzbudzić emocje na forum?

Polecane posty

Gość Kazimierz Wielki
Aaaaaaaa, Luśka, więc mój intelekt Cię pociąga... Gdzieś to już słyszałem. :-)

więc mój intelekt Cię pociąga... intelekt pseudo to pseudo- intelekt... dobrze rozumuję?

Gość Kazimierz Wielki
Nie, Retro, źle rozumujesz. Jednak intelekt. :)

Gość Kazimierz Wielki
Tyle że, Luśka, ja nan już 64. lata więc wszystko może się ze mną zdarzyć. Zachowaj się rozumniej, niż Retro, i nie zaprzepaszczaj okazji.

Gość Psełodointelekt
Był już sobie Psełdonim, to teraz niech będzie Psełdointelekt. :-) Uprzejmie dziękuję Retro za natchnienie. Gdyby nie moja wcześniejsza deklaracja, że nie będę Cię już zaczepiać, napisałbym zaraz, że mogłabyś być moja muzą oraz natchnieniem. :-)

Gość ovca 52
czesc. widze ze harujecie, co? :)

Gość Psełodointelekt
A teraz dziesięciominutowa przerwa, ponieważ muszę wygłosić pewną pryncypialną mowę. :-)

Gość Psełodointelekt
Zaraz tam harujemy... Takie tam przedświąteczne wstawki. :-)

Uprzejmie dziękuję Retro za natchnienie. uprzejmie prosze, Psełdointelekcie. twój nick obecnie całkowcie mnie satysfakcjonuje. i zawsze podrzuce ci świeże pomysły, jeśłi tylko zapragniesz....

No przecież przed chwilą zamieściłam wyznanie, że kafeteryjnie nie opuszczę Cię aż do - może nie śmierci (bo nie wiem, czy w szpitalu pozwolą mi korzystać z laptopa) ale przynajmniej do czasu, gdy będę przekonana o tym, iż mój mózg nie padł jeszcze ofiarą chorób charakteryzujących się jego uwstecznieniem :)

Gość Psełodointelekt
Uważaj, Retro, co mówisz. :-) Twoja deklaracja jest bardzo odważna, chyba że nie bardzo sobie zdajesz ze znaczenia słowa "zawsze". :-)

Gość Psełodointelekt
Kiedy Twój mózg osiągnie taki stan, Luśka, nie będzie przecież potrafił sobie tego uświadomić. :-)

chyba że nie bardzo sobie zdajesz ze znaczenia słowa "zawsze". zdaję sobie sprawę. tak samo dobrze zdaje sobie sprawę z użytego przeze mnie słowa : "zapragniesz...."

Gość Psełodointelekt
No dobrze, Retro, nawet jeśli zdajesz sobie sprawę ze charakteru deklaracji wyrażonej słowem "zawsze", to jak mi zaręczysz, że starczy Ci sił, czasu i cierpliwości? W końcu jesteś przecież słabą płcią.

Gość Psełodointelekt
A wiesz, Retro, że Ty mi przypominasz inną miejscową obywatelkę, która na początku znajomości miała o mnie zdanie jako o nadętym bucu i mizantropie? :-)

Gość ovca 52
Lusia, nie wiem jak fauna. zyje w kazdym razie. a ja od poniedzialku mam urlop. bardzo juz chce tego urlpu, bo to byl bardzo ciezki tydzien. kogos trzeba bylo zwolnic, komus przyznac premie zapewne ostatnia w dlugi czas, zamknac rok, powylewac zale, wysluchac pretensji i takie tam. a! i obok mojego biurka stoi prezent od zaby swiateczny. dzis dostarczony. nierozpakowany. duzy.

Gość Psełodointelekt
"twój nick obecnie całkowcie mnie satysfakcjonuje". Retro! Ciężko mi się zrobiło na duszy, serce moje załkało, a z ust wyrwał się szloch. :-( Jak w chwili każdego, głębokiego zawodu...

Gość Psełodointelekt
O tak! Prawda! Baranina rzeczywiście w mijającym tygodniu tyrała! Byłem tego aktywnym świadkiem. :-)

Gość ovca 52
cynik.

Gość Psełodointelekt
Raczej nie hipokryta.

Gość Psełodointelekt
Jestem wrogiem fraz, w których forma przerasta treść. :-)