Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wzbudzajaca emocji Luśka

Jak wzbudzić emocje na forum?

Polecane posty

Ovca, obejrzyj w święta Cztery wesela i pogrzeb, będzie w TV (ja to widziałam z osiem razy, ale moze znowu zerknę) Tam też mamy poruszony problem pawianiemu, ale, jak to w filmie, z happy endem. Przy czym podobno, w życiu tez tak czasami się układa (z tym happy endem) :)

Gość Psełodointelekt
Ja także obglądnołem sobie kiedyś ten film. Tam jest zawarta apologia pedalstwa. Nie sądziłem, Luśka, że Ci się to podoba. :-(

Gość Psełodointelekt
Mają się bardzo dobrze. Są cennym elementem ubarwiającym język. Świadczą także dobrze o mojej wyobraźni językowej. :-)

Jestem amatorką humoru brytyjskiego, stąd moja sympatia do tego filmu. Co do wątku, o którym raczyłeś wspomnieć, to znasz już moje zdanie - oni sie tam nie manifestowali z przejawami swojej zażyłości, wiec mnie nie obrzydzili, wiec w sumie neutralnie :)

Gość Psełodointelekt
A ja pieśni kościelnej na identyczną melodię.

Gość Psełodointelekt
Zgadza się, Ciebie ani mnie nie obrzydzali. Oni obrzydzali siebie wzajemnie. :-)

Gość Psełodointelekt
To pedalstwo jest urocze?

Gość Psełodointelekt
Bo ja byłem mocno przekonany, że pedalstwo jest procederem dość ohydnym.

Gogi, uwielbiam Monty Pythona, ale już dawno nic nie widziałam. Muszę sobie chyba wszystko odświeżyć w wolnej chwili :) Z tymi wydziałami to oczywiście pamiętam, i o kłótni akurat TAK :D

Uroczo to był komentarz do Twojego zainteresowania pieśnią kościelną. Nic innego nie przyszło mi do głowy, a jako pociągnięta przez Twój intelekt chciałam być miła :)

Gość Psełodointelekt
Raczej sarkastyczna, Luśka. Najzwyczajniej w świecie chciałaś mi dopiec.

"jak wzbudzic emocje ? hmmm trzeba miech Charakter" nooo ;) osobowość powiedziałbym. i tak się prezentować aby wzbudzić te emocje które chce się wzbudzić u ludzi ;) (spora to sztuka wg mnie)

Gość Psełodointelekt
Skoro tak sądzisz, Bubu, to żyj w tym przekonaniu. :-)

Gość ovca 52
Lusia, widzialam ten film :) i nie chce happy endu. wiecie co, ja juz zaczynam swietowanie. koniec z robota na dwa tygonie :) zazdrosni?

Gość Psełodointelekt
Jednak sama Luśka twierdzi, Bubu, że nie miałeś racji. :-)

Gość Psełodointelekt
Chciałaś zapewne napisać "z robotą", a nie z robotą, Ovca. :-)

Gość Psełodointelekt
Mniej bystrych informuję, że jestem dla Luślki Księżycem, na który się ona nie porywa z motyką. :-)

ovca - ja mam dzis ostatni dzien Niemcow w pracy wiec przyszly tydzien na luziku spędzam... Luśka - emocje też same sie potrafią wzbudzać bez grania... i tak jest najlepiej...

Gość ovca 52
nieeeeeeeee, no to jest niesmaczne :) jak szlo to przyslowie? przyganial kociol garnkowi?

Gość Psełodointelekt
Luśka mnie nieustannie prowokuje, więc od czasu do czasu dostaje po paluchach. :-)

Ovca, ja w sumie nie mama prawa być zazdrosna, bo od jakiegoś czasu sporo symuluję, udaję, wykręcam się, przekładam, usprawiedliwiam, poświęcam dla innych i łudzę, że już od jutra ostro sie zabiorę. Tak więc cieszę się z Tobą :)

"Kwiatku, to jest rola życia O ile ktoś ma zdolności aktorskie i mu się chce " a potrafisz w sobie emocje wywołać odpowiednie do założonego celu? :) bo im lepiej potrafisz to zrobic tym jestes lepsza wtedy bo te emocje są prawdziwe chociaż mogloby ich w danym momencie nie być...

Gość ovca 52
Lusia, jak romatycznie. Noc jak bas, ksiezuc jak sopran. U nas we wsi to sie na slonce porywaja, ale Lusia w jakiejs malignie somnabuliczo-fruedowskiej utknęla :) kwiaty u Niemca robisz? a podobno ty mysmy te wojne wygrali ;)

Gość ovca 52
no to fajnie, ze sie Lusia ze mna cieszysz, bo ryszard jak zwylke sie wyzlosliwia.