Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym wiedzieć

CILEST - brak miesiączki, no już sama nie wiem.

Polecane posty

Gość Chciałabym wiedzieć
Nie, ginekolog, ale nawet mnie nie zbadał. To już po zmianie przychodni, wcześniej byłam u mojej starej ginekolozki, badała mnie, nic nie stwierdziła, ale zaleciła usg -- dopochwowo, jednak w przychodni juz na ten rok terminowów nie było. teraz przenioslam sie do nowej przychodni.

Gość anka156
aaa, no w przychodniach to roznie bywa:( ja chodze osta prywatnie ale tez mnie nie bada i za kazdym razem pytanie jakie chce tabsy-skad ja to moge wiedziec!? teraz tez zmienialm i ide w styczniu do innego i zobaczymy jak ten:) kurcze cos jajnik boli :/

Gość anka156
chyba juz zaczynam sobie wmawiac pewne rzeczy

Gość Chciałabym wiedzieć
hey i jak tam u Ciebie? ja idę do gin. w piątek:-)

Gość anka156
Hej! Ja dostalam krwawienie zgodnie z "planem" w p[iatek, ale tym razem zero objawow przed! :) teraz sie ciesze z tego bardzo ale przyznam ze stresa mialam ze nie przyjdzie ale na szczescie wszystko ok:) a ja trzymam kciuki za Ciebie, daj znac po wizycie u ginka, trzymam kciuki za Ciebie

Gość Agatannnnnnnn.....
a ja po przerwie zaczęłam brac znów cilest w pierwszym dniu miesiączki, ale jak zwykle trwa 5-6 dni to teraz tylko 3, nie wiem czy to te tabletki tak zadziałały...???wie ktos?

Gość anka156
jestes?

Gość Chciałabym wiedzieć
No widzisz, nie miałaś powodów by się martwic. ja jestem trochę podirytowana, bo ciągle mam mdłości, a tu sylwester...:-))))

Gość anka156
dobrze bedzie, a moze te mdłosci masz przez nowe tabletki?? jutro wszystkiego sie dowiesz:) i daj znac koniecznie p.s. wszystkiego naj w Nowym Roku

Gość anka156
Hejka ! i jak po wizycie u ginekologa?co Ci jest?

Gość anka 156
a moze twoj facet za pozno wyszedl?? hmmm zreszta nikt Ciebiue tutaj nie obraza wiec tez odpusc soebie wyzwiska wobec innych!!!!!

Gość taka sobie niepewna
ja mam własnie taki problem.skonczyłam 1 opakowanie tabletek Cilest i jestem połowie 2.Ale nie dostałam normalnego okresu było to lekkie plamienie,starczyłaby wkladka co trwało 2-3dni.skonczyła mi sie przerwa 7dniowa wiec zaczełam brac 2 opakowanie ale ja sie stasznie dziwnie czuje,czesto siusiam mam bolace piersi zasinione sutki i boli mnie brzuch jak na okres,mam mdłosci (na poczatku myslałam ze moze z głodu rano ale po jedzeniu mam to samo),juz pare razy sie zdazyło ze mało nie zwymiotowałam.Męczy mnie tez zgaga,co bym nie zjadla to ja mam. Prosze co tym myslicie??????????

Gość anka 156
jezeli to plamienie wystapilo po 1 opakowaniu i stosowalas sie do ulotki, rzyjmowalas o stalej porze to taka sytuacja moze wystapic , przy nastepnej przerwie powinno sie wszystko uregulowac