Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym wiedzieć

CILEST - brak miesiączki, no już sama nie wiem.

Polecane posty

Gość Chciałabym wiedzieć
Właśnie rozpoczęłam, a nie powinnam?????????????????????????

Gość Chciałabym wiedzieć
Chyba jednak nie powinnam, jakoś ostatnio nie myślę rozsądnie, na dodatek nie mogę dodzwonić się do przychodni:-(

Gość sennaa
oj chyba nie powinnaś, ja kiedyś brałam cilest, ale źle go tolerowałam wiec musiałam zmienić zabezpieczenie. AAA zrobiłaś już ten test?????

Gość anka156
Trzymam kciuki za wynik negatywny!!!

Gość anka156
napisz co i jak!!!!! ja dzis przyjelam ost. tabletek i tez mam stresa:/ czy przyjdzie

Gość anka156
ale jak juz zaczelas przyjmowac kolejne opakowanie to raczej nie powinno sie juz pojawic krwawienie:/ mozesz miec ewentualnie jakies tam plamienia ale nie bedzie juz typowego krwawienia

Gość Chciałabym wiedzieć
Zrobiłam, uff- negatywny. Tylko mdłości , ból brzucha w dolnej części, nic to trza do lekarza:-))))Krwawienia ni hu hu. Będzie ok, nie stresuj się, zobaczysz, dostaniesz normalnie, wiem, to;-)))

Gość anka156
Gratuluje! Ciesze sie ogromnie!! HURAAAAA!!!! nio mam nadziejeze dostane, ale widze ze jak nie to tez musze zrobic testi juz mam potwierdzenie ze moze byc taka sytuacja:) Ciesze sie ogromnie ze tescik negatyw:)

Gość anka156
Krwawienie powinnam dostac w piatek wiec swieta w stresie :/

Gość Chciałabym wiedzieć
Dzięki wielkie:-) Spokojnie dostaniesz, tabletki są naprawdę najskuteczniejszą metodą. Teraz się martwię co może być przyczyną braku okresu, a do lekarza nie mogę się dodzwonić:-(

Gość anka156
A Ty idz do lekarza bo moze rzeczywiscie nie sluza Ci te tabsy juz:/

Gość Chciałabym wiedzieć
byłam, 3 tygodnie temu, mam już nowe-w czwartek wzięłam ostatnią- cilest-ale jeszcze nie miałam tak, że okresu , czy krwawienia nie było.

Gość anka156
wiesz co czytalam na innym forum i dziewczyna pisala ze po prostu moga Ci juz nie sluzyc te Cilest i dlatego, ale tez gdzies czytalam ze moze sie nie pojawic i nic to nie oznacza ale lepiej idz do gina i niech sprawdzi bo wiesz moze torbiel sie robi i dlatego! ale mysle ze wystarczy zmienic leki i tyle:) ja kiedys tez na torbiel dostalam tabletki anty i zginal mi:) wiec bedzie ok zobaczysz:)) Fajnie masz ez juz masz pewnosc ze to nie ciaza!!!!

Gość Chciałabym wiedzieć
Ale ja je 3 lata brałam i nie było takiej sytuacji. Po za tym , nie mam do końca pewności , ze nie jestem, moje dwie funfelki robiły test i wyszedł im negatywny mimo, ze były w ciąży. Jedna- rodzi w styczniu, dwa testy wyszły negatywne.

Gość anka156
wydaje mi sie ze nie masz co sie denerwowac, test wyszedl negatywny, czasem moze sie zdarzyc ze nie prawidlowo wyszedl ale mysle ze nie jestes, bralas tabsy regularnie tylko raz mialas biegunke a to nie oznacza ze nie niewchlonela sie wiec idz do lekarza ktory potwierdzi Ci

Gość Chciałabym wiedzieć
Pewnie tak, tylko biegunkę miałm ostrą i to ok 3 dni i jedną tabletkę z opóźnieniem zażyłam:-)

Gość anka156
oooo, ale to tez zalezy ktory to tydzien, dzien ale nie ma co sie martwic wynik wyszedl negatywnie i dobrze ze wzielas kolejne opakowanie, antykoncepcja zachowana a zobaczysz co powie lekarz:)mysle ze jest ok wszystko:)

Gość Chciałabym wiedzieć
Tez tak myślę, teraz Ty się nie martw, będzie ok, a na marginesie, mogłabym mieć jeszcze jedno dziecko, może w przyszłym roku, teraz dostałam podwyżkę pracy ,wiec wolałabym poczekać.

Gość anka156
Pewnie wtedy warto sie zastanowic nad powiekszeniem rodzinki:) ja niestety na ta chwile nie moge sobie pozwolic na dziecko:( i mam nadzieje ze nie jestem, bo procz tabsow stosuje jeszcze sto. przerywany-wiem ze nie jest skuteczne ale tak na wszelki wypadek:) a Ty ciesz sie z wyniku tesciku:) Fajnie masz ze juz wiesz a ja nadal w nie pewnosci chociaz tabletki przyjmuje regularnie:) wymiotow, biegunek brak a i innych lekow tez nie stosuje wiec moze bedzie i u mnie ok

Gość Chciałabym wiedzieć
Ty to nie masz się o co martwic, tabsy i jeszcze przerywany?????????? To bez sensu, przecież po to bierzesz tabletki, żeby mieć komfort i przyjemność. Ja tzry lata biorę i zobacz, zero dodatkowych zabezpieczeń nie stosuję. Teraz tylko te wątpliwości, bardzo uzasadnione:-)

Gość anka156
Wiem, wiem ze bezsensuu te stosunki przerywane:/ zreszta to nie jest zabezpieczenie przed ciaza! ale ost. strasznie schizuje, kiedys uprawialam sam stosunek przerywany bez zabezpieczenia i nie bylam tak zestresowana jak teraz, bo przez ost. miesiace przesadzam wiem i meczy mnie to wszystko ale za kazdym razem sie denerwuje, jeszcze gdzies wyczytalam ze jakas dziewczyna zaszla w ciaze stosujac tabletki regularnie i jest w ciazy, to mnie tez dobilo:/

Gość anka156
i jak udalo Ci sie zarejestrowac do gina?

Gość Chciałabym wiedzieć
Hey;-) no nie, jednak pójdę po świętach teraz to i tak pewnie nie zrobiłabym wszystkich badań. A ty jak się czujesz?

Gość anka156
a moze byc, cos mnie krzyz boli:/ ! dzis mam 1 dzien przerwy, i czekam:)ale mysle ze powinnam dostac no bo wszystkie przyjelam bez 21tylko skonczylam na 20 ale skrocenie o jeden dzien nic nie powinno chyba negatywnie wplynac:) a Ty idz po swietach i zrob badania, ale mi sie wydaje ze moze te tabsy Ci nie sluzyly:)a Ty masz dalej nudnosci, bóle?

Gość Chciałabym wiedzieć
No mam , ale nie martwię się, tylko wiesz jak to jest, brak okresu... czuję się cała opuchnięta, :-))

Gość anka156
moge sobie wyobrazic, bo ja jak laczylam opakowania to tez zle sie czulam, sluchaj podam Ci link na forum gdzie wypowiada sie lekarz ginekolog, jak bedziesz chciala to moze napisz ta, on odpowiada zawsze w poniedzialki rano no i czasem jeszcze w tygodniu. http://www.zdrowieintymne.pl/forum/list.php?9

Gość Chciałabym wiedzieć
Dzięki, nie ma jednak to jak lekarz ''pierwszego'' kontaktu. Zła jestem na niego, bo powinien już z wcześniej mi zlecić badania, a tak chodzę jak jakiś balon:-))) A Ty masz dziecko?

Gość anka156
moja rodzinna to nie zaluje w skierowaniach na badania czasem wrecz przesadza:)

Gość Chciałabym wiedzieć
No niestety, ja nie mam takich doświadczeń z lekarzami, teraz zmieniłam przychodnię, ale jak pisałam, lekarz mnie nie zbadał, tylko nowe tabletki przepisał.

Gość anka156
I rodzinny przepisal Ci nowe tabsy?