Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxMartusiaxx

kolacja wigilijna - poważny problem...

Polecane posty

Gość xxMartusiaxx

Kochane! Wielkimi krokami zbliża się wieczór wigilijny, spotkanie rodzinne, pyszne potrawy, podniosła atmosfera i... no właśnie i mój odwieczny problem. W zasadzie od dziecka wszystkim bardzo się ekscytowałam, przed każdym ważniejszym wydarzeniem rodzinnym czułam się niesamowice wyjątkowo. Każda taka okazja zawsze napawała mnie olbrzymią radością i ekscytacją. Niestety zawsze gdy nadchodził ten moment i kulminacja tej całej podniosłej atmosfery u mnie pojawiał się zawsze ten sam problem. Ze szczęścia puszczały mi zwieracze... W przypadku wigilii zawsze działo się to przy kompocie z suszek, tuż przed rozpakowywaniem prezentów. W najmniej spodziewanym momencie po moich rajtkach spływał potop żadkiego goowna... Zawsze kończyło się to ucieczką do mojego pokoju i całonocnym płaczem. Ze zmęczenia usypiałam i w pierwszy dzień świąt budziłam się cała we własnym goownie... Z obrzydzenia puszczałam na siebie solidnego bełta i następne kilka dni spędzałam szlochając uwalana własnym kałem i żygiem... co robić?

Gość mega oszustka
pierogi rób

Gość oj Martusia dziecko
idź do gastrologa

Gość Pasywny Stefan
Ja sądzę, że to poważny problem, ja zawsze sram pod siebie po całonocnej zabawie z moim wujkiem

Gość oceniam nałogowo
0/10 ludzie, kurwa, serce w to włóżcie chociaż 😴

Bez kitu nudne no już jest:o Te tematy o zaburzonych czynnościach fizjologicznych to takie totalne dno intelektualne!:o Proponuje udać się lekarza psychiatry ponieważ zbyt częste poruszanie tego tematu może mieć swoje odzwierciedlenie w skrzywionej psychice na tle fazy analnej. Faza analna zwana też fazą sadystyczno-analną, w psychoanalizie jedna z faz rozwoju psychoseksualnego człowieka następująca po fazie oralnej, czyli w wieku około 2-3 lat, gdy dziecko uczy się powstrzymywania wydalania, co zdaniem niektórych psychoanalityków, stanowi czynność analogiczną do realizacji seksualnej w wieku dorosłym. Być może to twój problem. Pozdrawiam:) dr. Euzydora Aronson