Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna ona

Dowiedzialam sie jak to jest miec kochanka...

Polecane posty

Gość niewierna ona

Zawsze bylam przeciwna zdradzie, moj ojciec zdradzal mame, mnie zdradzal byly chlopak, wiedzialam jak to boli... Nigdy nie chcialam tak krzywdzic. Mialam chlopaka przez pare lat, bylo nam naprawde dobrze, problem w tym, ze nie czulam sie gotowa na powazny zwiazek, chcialam jeszcze cos przezyc w zyciu, znowu sie zakochac, umawiac na randki. Zerwalam z nim i zaczelam sie umawiac z innymi, ale w koncu okazalo sie, ze z nikim nie jest mi tak dobrze jak z A. Zaczelismy sie znowu spotykac, jestesmy najlepszymi przyjaciolmi, ale seks b.rzadko, niby nie jestesmy para, ale mowimy sobie, ze sie kochamy, planujemy razem przyszlosc, dzieci, z nim chce sie zestarzec i stworzyc rodzine. W miedzyczasie poznalam B., zaprzyjaznilismy sie, ale przy okazji uprawiamy tez namietny seks, to juz trwa pol roku. On nie chce zakladac rodziny ani znikim sie wiazac, ja i tak nie chcialabym z nim byc, bo wiem, ze nie bylabym szczesliwa (jestesmy zbyt rozni), jednak przyjaznimy sie, mowimy sobie o wszystkim no i z nikim nie bylo mi tak dobrze w lozku jak z nim, nie umiemy przestac. Wiem, ze kiedys jak wroce naprawde do A. to bede musiala przestac uprawiac seks z B., jednak tak jak teraz jest mi tak dobrze, ze czasem chcialabym, zeby to trwalo wiecznie.

Gość wiosenna rosa
To nie rozumiem dlaczego nie chcesz być tak nprawdę z B? On cie nie chce na stałe?

Gość zagmatwaneee jesttt
nie jestescie parą z A ale planujecie slub i dzieci? oj cos tu czuje prowokację. nielogiczne. no i skoro taki ten B jest cudowny to czemu nie planujesz z nim nic blizszego?

Gość niewierna ona
Nie chce z nim byc z roznych powodow... wiem, ze z A bede najszczesliwsza, ze on bedzie najlepszym mezem i ze z nim chce sie zestarzec.

Hmm.. wydaje mi się, że po prostu jest Ci tak łatwiej. Tu chłopaczek na dluższy związek, ale niby nie razem, a poza tym drugi - na seks. Nie jedna osoba by tak chciała. Ale pomyśl o tym kolesiu, z którym niby planujesz życie.. jakby się dowiedział, albo postaw się na jego miejscu jakby on miał tą drugą osobę od seksu. Dobrze tak?? A czemu z nim się nie bzykasz?

Ot pojeebana babska logika :o Facet, który tak by robił zostałby tu zmiażdzony, ty pewnie spotkasz się ze zrozumieniem :o

Gość Blondiiiiiiiiiiiiiiii
Proponuje znalez pana C - to jedyne sensowne rozwiazanie!

Gość niewierna ona
Nie jestesmy para z A. bo oboje postanowilismy dac sobie czas na bycie tzw singlami i pozycie jeszcze. Ale mimo to sie kochamy i spotykamy. On jest jak moja druga polowa, ale seks jest najlepszy z B.

Gość 88888888
Napisała przecież że B nie chce sie wiązać z nikim. Nie będziesz szczęśliwa z A. Najlepiej znajdź trzeciego.

Gość niewierna ona
Czuje sie jakbym psychicznie kochala A., ale fizycznie B. Wiem, ze to nie fair w stosunku do A. i mam czasem wyrzuty sumienia. Jesli zaczniemy byc znowu razem na powaznie to przestane sie spotykac z B. na seks.

Gość niewierna ona
Dlaczego nie bede szczesliwa z A? Nie znam nikogo lepszego niz on ani nikogo, kto by mnie bardziej kochal.

Gość do autorki anonimowo
Skoro nie jesteś w związku z A to nie zdradzasz go. Ale dziwne że planujesz z nim życie. Pojebane to jakieś. Nie zdziw sie jak Pan A znajdzie sobie w miedzyczasie kobietę na stałe.

Gość 88888888
Jak to dlaczego? Skoro sex ci z nim nie sprawia przyjemności, wolisz z kim innym, nie jestescie nawet parą to jak możesz z nim być szczęśliwa, masz chyba z 18 lat a rozum 15 latki.

Gość niewierna ona
No wlasnie, niby go nie zdradzam. Ale z drugiej strony nie mowie mu prawdy. On sobie nikogo nie znajdzie, bo on mnie kocha.

Gość niewierna ona
Sex na dluzsza mete nie jest najwazniejszy.

Gość jestes .....
kochac mozna przestac i mysle ze jakby zobaczyl jaka jesets zaklamana to by mu szybciutko ta milosc przeszla. a poza tym ty go nie kochasz wiec go tylko uniesczesliwisz

Gość niewierna ona
Ale ja go kocham, tylko nie moge sie opanowac zeby przestac uprawiac seks z tym drugim. I w ogole lubie tez B., zaprzyjaznilismy sie. Trudno nauczyc kogos seksu, z A. nie bylo tak zle, ale chyba mi sie znudzilo. Wiem, ze to wszystko brzmi okropnie, sama bym sie o to nie podejrzewala. Ale z drugiej strony, teoretycznie nie mam nawet chlopaka, choc rodzina i przyjaciele, wszyscy mysla, ze jestesm z A., niektorzy nawet nie wiedza, ze juz rok nie jestesmy razem, albo w to nie wierza.

Gość jestes .....
chyba sobie wmowilas ze go kochasz

Gość niewierna ona
No wlasnie ja myslalam, ze go nie kocham i dlatego z nim zerwalam, ale coraz bardziej przekonuje sie, ze to wlasnie z nim chce byc i ze to on jest moja bratnia dusza.

Gość jestes .....
to odwroc ta sytuacje. jak ty bys sie czula gdyby on sie tak zachowywal?