Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alamanaaa

OSZUKAŁ MNIE... SŁYSZAŁAM ROZMOWE Z KUMPLEM

Polecane posty

Gość alamanaaa

Nie śmiejcie się, że zakładam temat jak zakompleksiona 15 latka. Mam 19 lat, jestem z chłopakiem ponad rok.. Było wszystko ok.. Seks, pieszczoty - wydawalo mi sie ze obojgu nam sprawia to ogromną przyjemność. Wczoraj usłyszałam rozmowe mojego chłopaka z jego kolegą, powiedzial mniej wiecej tak... 'kocham ja, ale chlopie jak patrze na jej cycki to czuje jakbym posuwał przedszkolaka..' Nogi sie pode mną ugieły.. Czy na prawde nie mozna pokochac malych piersi? Czy one nie sa kompletnie 'sexi.' ? ZOBACZCIE... http://s1.zapodaj.net/6672323.jpg.html http://s4.zapodaj.net/93091080.jpg.html Bardzo go kocham, ale.. nie bede potrafic juz nigdy przed nim sie rozebrac.. :( boze...

Gość mała złośnicaaa
Jesli to twoje - nie masz wielkim ale tez nie jakies płaskjie, bez przesady! :O Normalne jak u młodej szczupłej dziewczyny. Wcale sie ni e przejmuj!!!! Wiem ze moze byc ci przykro ale głowa do góry!! trzrymaj sie i uśmiechnij ;)

Gość alamanaaa
jestem szczupła, to fakt..

Gość mała złośnicaaa
a facetowi przy oikazji owiedziałabym jakąś aluzje.........o małych piersiach, a nawet ze słysząłas :P a co! ja bym chyba nie wtrzymała, ale kazdy jest inny...nie musisz sie sugerowac! I nie myśl juz nad tym! :D

Jeżeli facet komentuje tak twoje cialo, to znaczy że nie jest facetem tylko dzieciakiem. Facte powinien zawsze stac po twojej stronie, chocbys wygladala jak Hojarska.

Gość Sage
Przykro mi, naprawdę. Źle się stało, że to usłyszałaś, bo facet Cię kocha i być może po prostu nie bardzo wiedział jaką tym razem odzywkę zasunąć kumplowi w rozmowie. Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że to usłyszałam, że jest mi bardzo przykro, że czuję się zraniona i obrażona... i tyle! Prosty komunikat (tylko bez krzyków i awantur). Z postu wynika, że się oboje kochacie. Nabroił, zepsuł, to niech teraz naprawia! Nie naprawi, jeśli się o tym nie dowie...

Ten Twój facet, to jakiś idiota. Wcale Cię nie kocha. Normalny, kochający facet nie opowiada kolegom takich rzeczy, nie nagaduje na swoją \"dziewczynę\"... Olej go i poczekaj na tego jedynego, który pokocha Cię taką, jaka jesteś, pokocha Twoją dusze i ciało.

Gość dzialdzialalaaaaa
co za jelop. naprawde bym sie powaznie zastaniwila nad rozstaniem :/

Gość addddamm
Uwielbiam takie piersi :) a wy mezczyzni:D?

Gość Zabić to za mało

Gość o kurde mole
masz sliczne cycusie i niewiem czego on sie czepia,pozatym jest debilem skoro gada o sprawach inttymnych z kolegami,chuj to kumpli interesuje jakie cycki ma moja kobieta:o jest pierdzielonym palantem i kopnij tego szczeniaka w dupe,kawal ciula z niegi nic wiecej, u mnie na dzielni za takie cos dostaje sie w ryja:o

Gość mhmmmmmmhmmmmmmmm
czuje jakbym posuwał przedszkolaka""""""""""" hmmm tak to nazywacie? posuwacie sie hmm ;/

Gość o kurde mole
jezu ale sie wkurwilem:o normalnie nosi mnei jak czytam takie topiki jakich to dziewczyny kretynow maja za chlopakow a u mnie pozadni faceci pary znalezc nie potrafia a takie gnoje pieprza sie z fajnymi laseczkami i jeszcze im kurwa cos nie pasuje,powiedz mu ze jego fiut jest jak od przedszkolaka:o

Gość ANIIIELA
To zastanawiajace, ja tez mam takie piersi. Faceci... czy na prawde kobieta musi miec duze piersi by was podniecac?

Gość fdsjhfkjsdhfs
to jak uwaza ze masz za małe, to przytyj z 50kg, bedziesz grubą babą z dużymi cyckami jakich pragnie:O facieci to czasami są naprawde wstrętni. Moj ex chcial zebym powiekszyła cycki (mimo, ze mam miseczke C), zebym sie rzefarbowała na czarno, zebym schudła i zebym zmieniła styl 'na bardziej pociągający':O Wtedy gdy wiedziałam, ze mnie bedzie słyszał, zadzwoniłam do mojej kolezanki i powiedziałam, ze ma zbyt małego, ze go prawie nie czuje w sobie i w łózku nic nie potrafi zrobic, a ja tylko czekam jak kłoda az skonczy. Podziałało. Nic wiecej nigdy nie powiedział, ale za to ja go kopnełam w dupe.

Gość brendon and jw
nie przejmuj sie palantem, a najlepiej powiedz mu to, ze słyszałas prosto w twarz, a potem sie obraź. ale tak porządnie nikt nie jest idealny. ty masz małe piersi, ale jestes chyba szczuplutka. A ja mam duze piersi, ale mam masywne uda. Ale mój mnie kocha, ja go tez, mimo, ze np jest blady i ma krzywy nos:D i oto chyba w tym chodzi - kochamy sie i podniecamy wcajemnie mimo niedoskonałości

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
albo to prowokacja albo masz faceta debila

Gość mkrwq
to nie facet tylko dzieciak... Jakby cie kochał to by zaakceptował ciebie taką jaką jestes... Zmien faceta

Gość no posuwał
przedszkolaka.... Myślałam, że między JAKOBY kochającą się parą są PIESZCZOTY, a nie posuwanie.... I te komentarze do kumpla... Czy też omawasz z koleżankami jego wymiary i technikę ? Może powinnaś zacząć ? A piersi masz bardzo ładne, jędrne i kształtne. Twój chłopak to prymityw....

Gość mój mąż mówi że
Cyc nie kutas stać nie musi :-)

Gość też się nad tym zastanawiałam
masz świetne piersi i mówię Ci to jako kobieta! ja mam troszkę większe, mam 18 lat więc mam nadzieję, że jeszcze troszkę urosną... Ale za to nie mam takich pięknych sutek jak Ty:P są zalety takich małych piersi - nie będziemy miały zwisów, piersi będą jędrne dłużej niż te większe :P A jesli chodzi o Twjego faceta - ja bym z nim pogadała

Gość też się nad tym zastanawiałam
no właśnie - nie powinien Cię krytykować, nie ma prawa, ale żeby mówić, że Cię `posuwa`. Nie wiem, czy po usłyszeniu czegos takiego potrafiłabym być z takim człowiekiek :O

Gość tasserjjj
tez mam takie a nawet mniejsze! i trafilam na cudownego faceta ktory za kazdym razem okazuje mi jak je uwielbia i sie do nic dobiera i slodko na nie mow:D

Gość gość
Ja bym zaaranzowała rozmowe z koleżanką...może to byc niezamkniete okielnko gg, mail, telefon, niby niechcący wysłany SMS...tak, zeby uslyszał (przeczytał), jak mówisz kumpeli, że twj facet owszem fajny jest, ale ma fiutka jak maly chlopiec i zawsze udajesz z nim orgazmy, bo tej malej kuśki w dodatku uzywać nie potrafi.....No kurrrna, tak bym zrobila!

owszem nie wielkie są ale bardzo ładne i kształtne w porównaniu z tym co tu niektóre pokazują Twoje są ok a jestem kobietą kopnij w dupe farjera jak mu sie nie podoba posuwanie takiego \"przedszkolaka\" to niech jedzie na ręcznym moze to mu bedzie bardziej pasowało

Gość i po makale
masz zajebiste cycki. Mówie to jako facet. A ten twój amant to jakiś chujek chyba. Jak już któś tu napisał, skoro mu na tobie zależy, to nie powinien cie jechać- nawet jakbyś była kaszalotem- kurwa jego mać. Z liścia mu sie należy.

Gość ranek
ja bym zadzwoniła do koleżanki (tak żeby "przypadkiem"usłyszał) i powiedziała to samo o jego przyrodzeniu a potem bym zerwała.Chłopak który kocha nie mówi takich rzeczy..