Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineeczkaD

czy to objawy depresji?

Polecane posty

Gość calineeczkaD

ostatnio zycie mi sie posypalo strasznie.....mam dopiero 17 lat,nie spie po nocach,ciagle mysle o tym co bylo kiedys ,boje sie wyjsc do ludzi bo sie boje ze ktos skomentuje moj wyglad waze 70 kg przy 160 tragedia,ogolny brak koncentracju niby planuje sie uczyc a c chwile mysle o czyms innym

Gość calineeczkaD
up

Gość pomidorkowa_ala
No cos ty!! To hormony!!! Nic sie nie martw haha Moim marzeniem jest wazyc 70 kg przy wzrosci 160.. Kiedy tyle wazylam i bylam mniej wiecej w twoim wieku, zaczelam sie odchudzac.. Teraz mam efekt jojo i kiedy patrze na te stare zdjecia, po czsie zastanawiam sie Z CZEGO DO CHOLERY JA SIE CHCIALAM ODCHUDZAC???!!!!!!! Ale taki wiem.. Nic sie nie martw :)

Gość pomidorkowa_ala
chcialam na koncu napisac ''taki wiekkkkk'' a nie wiem :)

Czy masz objawy natarczywego smutku, które utrzymują się powyżej 2-3 tygodni, zakładając, że nie straciłaś chłopaka lub kogoś z rodziny? Masz urojenia depresyjne lub zaburzone postrzeganie świata, np. widzisz go w kolorach czarno-białych, czyli: albo coś jest wspaniale, albo do dupy? Odczuwasz lęki, które przeszkadzają w widoczny sposób egzystować? Odczuwasz brak energii? Spłycenie emocjonalności lub przesadna wrażliwość?

O, czy masz jakieś objawy somatyczne? Np. bóle głowy lub chroniczne zmęcznenie?

Gość calineeczkaD
jestem ciagle zmeczona :( nie chce mi sie do szkoly chodzic itpi to sie juz dluzej utrzymuje i nie stracilam nikogo ostatnio

Gość calineeczkaD
dodam ze jestem osoba bardzooooooo wrazliwa np ktos umiera w filmie a ja wyje