Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasica

Maleńkie pytanko

Polecane posty

Gość Joasica

Chodzi o ślub cywilny.Właściwie to formalność. Zamierzam założyć błękitną prostą długą sukienkę do tego postanowiłam kupić białe kozaki. No i teraz problem. Żeby to jakoś do siebie pasowało pomyślałam żeby zamówić biało-błękitny bukiecik skromnych kwiatuszków. Co o tym myślicie??? Będzie pasowało???

Gość zależy od Twojego
typu urody. I kiedy ten ślub- bo teraz to chyba zbyt wiellu błękitnych kwiatów nie ma..

Gość Joasica
No tak ale jak bym kupiła niebieskie buty to co bym z nimi później zrobiła? Do niczego mi nie pasują.

Gość Joasica
Jestem ciemną blondynkom:)) Cerę mam raczej bladą niestety:(( Zawsze było mi raczej dobrze w odcieniach niebieskiego..

Gość zależy od Twojego
ja jestem "słowiańską" blondynką, często ubieram się na niebiesko. Marzyłam o niebieskich kwiatkach a koleżanka- florystka wybiła mi to z głowy. jak popatrzyłam na zdjęcia innych PM to faktycznie kwiatki niebieskie przysłaniają urodę blondyek. Ja miałąm w końcu jaśniutko żółte róże (na zdjęciach wyglądają na białe przy białej sukni!) z błękitną wplecioną wstążką. Może to jakieś rozwiązanie dla Ciebie? Jak chcesz mogę Ci przesłać zdjęcia na priv.

Gość Joasica
Właściwie masz rację .