Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 25

umowilam sie przez neta z nieznajomym na seks

Polecane posty

Gość szara myszeczka
a co mamy zrobic? czekac az nam 30stka stuknie? wolisz czekać jak jakiś zbokol z netu Cię stuknie? załosna jestes;/

Gadamy o zyciu , o tym co robimy o czym myslimy. On wie ze jestem dziewica. Kiedys mi sie spytał co od niego oczekuje - powiedziałam ze nic ( kłamałam wiem ze skaczy sie to sexem). Mówi ze go strasznie intryguje... wiesz rozmawiajac z nim czuje takie podniecenie... Miem ze ma na mnie ogromna ochote. Mówi mi ze bardzo mu sie podobam... Czy ma zone? nie ma. Ma dziewczyne dlaek stad. widza sie raz w miesiacu. Mu brakuje sexu, mówi to otwarcie...

Gość ppppppppppppppppppppp
powinnyscie szukac faceta, ktorzy doceni i zaakceptuje to ze jestescie dziewicami, a jest takich kilku nawet na kafeterii, poszukajcie prawiczków w podobnym wieku co wy, tacy istnieją

Gość wredna sunia po 30
Mu brakuje sexu, mówi to otwarcie... hahaha no jak na zdespewrowana 25 latke musisz popracowac nad gramatyka;) pojebalo cie kobieto dokładnie:P

Gość smutna 25
smutne i zalosne tosa te moje glupie zasady ktore na nic mi sie zdaly a zcas ucieka..ludzie w moim wieku maja jzu rodziny dzieci a ja co? nawet seksu nie uprawiaalm zalosne a facet oczekuje jzu w tym wieku dobrego seksu i jak bedzie dosw i sie dowie ze ja nigdy...to ucieknie bo nie bedzie sie bawil ze mna w nauki:O

Gość vcfjstuw
sex powinien byc z miłosci, a nie z facetem poznanym przez internet! skąd wiecie jacy oni naprawde są?!! moze wszystko co pisali o sobie to kłamstwo, a oni są jakimis pedofilami... nawet niewiecie jak ryzykujecie!

Ale my wam tłumaczymy juz tyle razy. Nie wierzymy w miłośc !!!!!! I w bezinteresownośc facetów! Mi sie chce bzykać. Gotuje sie juz we mnie. Czasami wyrobić nie moge. Ja trafiam na samych małolatów i gamoni. Wiec chce zrobic to z nim. Jest doswiadczone, dojzały.. a nie zaden podlotek

nie wierzę ze to zrobisz jak sie spotkacie.To co Ty sobie wyobrażasz o Nim nie musi sie pokrywać z rzeczywistością...przeciez wiesz o tym?:)

Gość ryuiukjdfszcvm
to czemu nie poszukasz jakiegos prawiczka? jest kilku na kafeterii w podobnym wieku co ty i wtedy taki od ciebie nie ucieknie, bo tez bedzie nie doswiadczony

Gość suczka raczej
sunia popraw sobie na suka

spoko Nie kaze Ci uprawiać seks z miłości,ale nie mozesz sie ruszyć,by spotkac jakiegoś faceta? nie lepiej poczuć jakies wibracje od razu a nie przez net? Skoro juz zrezygnowałaś z love....znależć faceta atrakcyjnego tylko na seks nie jest trudno?

Gość kto jeszcze
ja nie uprawiałam sexu juz 4 lata, a wczesniej zrobiłam to tylko kilka razy i jakos bez sexu tez da sie normalnie zyc A jesli sex to z tym jedynym

Gość o czym jeszcze rozmawiacie
a tylu jest prawiczkow, szukających miłosci, napiszcie do nich

Gość smutna 25
ja zawsze chcialam to zrobic z milosci takie glupie zasady czekalam czekalam i doczekalam sie 25 lat i nic a okazji bylo sporo ale nie chcialam tak bo ci faceci nawet mi sie nie podobali i tak sieost zastanawiam jaki byl sens w tych zasadach? jedyne co mnie spotkalo to wiele lat w samotnosci i bez seksu nawet po prostu zaczynam watpic w skutecznosc swoich zasad nigdy nie chcialam czekac z tym do slubu ..tylko wydawalo mi sie ze potzreba mi do tego czegos wiecej jakiegos uczucia .. teraz lata mi uciekaja i zast sie jaki byl w tym sens?? moze zaden:o

Gość skoro mialas tyle okazji
to zaraz powinna sie jakas zjawic i tym razem skorzystasz z niej, i ni bedziesz musiala brac faceta z netu.

Oj coś mieszasz...stwarzasz z Nim sztuczną wiez..niby Go podniecasz literkami,myslisz ze to takie trudne?Gdybyś naprawde chciała stracić dziewictwo zrobiłabyś to z jakimś typem z disco. Na spotkaniu moze nie zaiskrzyć..i co wtedy zrobisz?Z resztą ON MA DZIEWCZYNE

Gość lkajuu
To nie jest prosta sprawa umówić się z kimś na seks. Niby mozliwości jest dużo, ale zawsze znajdą się plusy i minusy z takich znajomosci. Np. Ktoś z pracy lub ktoś ze znajomych .... fajnie bo to ktoś znajomy, kiepsko bo nie zniknie z oczu i mogą być jeszcze plotki. Ktoś z internetu ... fajnie bo nie jest zobowiązujące, zakonczymy znajomość kiedy będziemy tego chciały bez żadnych konsekwencji, za kiepsko bo może to być jakiś dewiant z chorobami.

smutna 25 cos sie chyba sama pogubilas najpierw piszesz ze potrzeba ci uczucia do seksu a poznej ze chcesz sie spotkac z facetem z netu jedno przeczy drugiemu:P Tobie zwyczajnie brakuje bycia z kims zwiazku bliskosci niekoniecznie samego seksu jak to zrobicsz z tym z netu bedziesz sie czula jesczze gorzej naprawde lepiej poczekac niz robic cos wbrew sobie tylko dlatego aby to miec juz za saba powidzenia zycze moze w Nowym Roku spotkasz swoja milosc? pozniej bedziesz zalowala ze nie poczekalas:D

Dlaczego piszesz ze mieszam... podniecam go literkami... bo tak jest mimo ze jestem dziewica naprawde mam charakterek... i ciety jezyczek - co mu sie bardzo podoba... on chce sie ze mna umówic na kawe - bede miec okazje go lepiej poznać. Wiem jedno nie stanie sie nic czego ja nie bede chciec - a co do facetów z dyskoteki - nie kreca mnie małolaty, i bykanko w ubikacji na jakies imprezie

ok nie rozumiem was i tyle ale nie bede pisac wywodów na ten temat. życzę powodzenia

Gość a to ze ma dziweczyne
mam nadzieje ze kiedys jak juz bedziesz w zwiazku jakas napalona dziewica da doopy Twojemu facetowi... zobaczymy jak sie poczujesz :P

Gość dadapremium
Witam Chętnie poznam Panią nie koniecznie na sex Okolice Gorzów Wielkopolski Jestem średnio zbudowany 172 cm szatyn 30 L Wszystkie niezdecydowane Dziewczyny proszę o rozmowę GG 48711891 Pozdrawiam

Gość zuzu2121
A myslalam juz ze to ja jestem popaprana ... jednak bywaja gorsze przypadki