Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatta41

Mimo iz nasze corki maja po 14 lat, to maz nadal ni chce chodzic w domu w ubran

Polecane posty

Gość Beatta41

w ubraniu. Jak przychodzi z pracy to chodzi w samych majtach. Jak mam z nim rozmawiac bo to zaczyna byc uciazliwe- corki sa speszone

Gość a czym są speszone
? Bo w majtach widzą też panów na plaży chyba i raczej nie są tym zszokowane. Więc to chyba nie chodzi o speszenie, co? Powiedz mężowi, że córki wstydza się zaprosic koleżanek do domu bo tata wciąż niekompletnie ubrany biega w bieliźnie po domu. I że koleżanki raczej nie zrozumieją, że to z lenistwa. Myślę, że zrozumie, a jeśli nie, to niech córka przyjdzie któregoś dnia z koleżanką i powie - tato, to Ania, chciała cię poznać... Ciekawe jak wtedy sie poczuje. Myślę, że sam będzie speszony. Albo zaproś swoja koleżankę, żeby koleżanki dziecka nie cierpialy. Może jak tak wyskoczy w majtach przy obcej kobiecie dorosłej, to sam zrozumie, że coś nie tak. Pozdrawiam

Gość Beatta41
Ile ja juz sie naprosilam, a najgorsze jest to ze on majtki zmienia raz na kilka dni, i jak ubierze jakies jasne to lazi w nich az mu sie lyzwa z tylu zrobi a z przodu zzolkna...

Gość a czym są speszone
to nie proś tylko zażądaj

Gość Beatta41
To wyzej to ktos inny pisal- sa speszone bo mezowi czasami "staje" i one to widza. Czasami np: chodzi na golasa do lazienki jak one tez normalnie gdzies ida i sie mijaja

Gość o kurde mole
nie potrafisz facetwi wytlumaczyc ze jest debilem? normanie opierdziel go z gory na dol ze sie zachowuje jak pedofil w tych batach ze jest brudasem i ze jak jeszcze raz bedzie nago to idziesz z dziecmi do matki:) poskutkuje,albo ty zapros jego kolege i chodz w staniku i majtkach ,normalnie zrob po kawie ciekawe jak mu kopara opadnie:D

zawalilas sprawe juz na samym początku owszem fajnie jest pogapic sie na cialko faceta ale zeby mi lazil caly czas po domu w gaciach :O yyyyyy a teraz to juz troszke po nie w czasie

Gość 112233
mój ojciec tak miał, też się wstydziłam zaprosić koleżanki, w końcu żeśmy z bratem nie wytrzymali, kupiliśmy mu takie luźne spodenki do kolan i powiedzieliśmy, że ma w nich chodzić, bo się za niego wstydzimy, co prawda obraził się na nas i nie odzywał przez kilka dni, ale poskutkowało. A i mój ojciec dodatkowo jest strasznie gruby, dlatego naprawdę nie był to estetyczny widok.

Gość o909876
moj ojciec tak samo :D tez w samych majtach po domu chodzi, dobrze ze wraca wieczorem wiec te widoki mi umykaja. facet dorosly a ja mam 19 lat

Gość 112233
no my z bratem zebraliśmy się jak już byłam w liceum i miałam z 17 lat.

Gość Karolinciakowa
haha, to "fajnych" ojców macie :D

rany :o widok ojca w gaciach bleeeeeee jak nic bym sama mu powiedziala zeby sei ubral 112233 niezly sposób znalezliscie

Gość 112233
no tylko trochę żałuję, że tak późno, bo naprawdę zapraszaliśmy znajomych tylko wtedy, kiedy wiedzieliśmy, że ojca na 100% nie będzie, a zdecydowaliśmy się mu powiedzieć jak ja miałam chłopaka, a brat miał dziewczynę i chcieliśmy zaprosić ich do domu. Do tej pory nie rozumiem co nim kierowało, bo on nawet po podwórku, chodził w samych slipach nawet jak sąsiedzi mieli gości itd, najwięcej wstydu się najadłam, jak kiedyś w sobotę wieczorem wujek przyjechał się pochwalić nowym autem i ojciec wyszedł na drogę go obejrzeć w samych majtkach a ja wtedy ze znajomymi ze szkoły byłam na grilu u sąsiada (z którym chodziłam do klasy), wszyscy go widzieli, niby nikt nic nie powiedział, ale wiecie... no i uwierzcie, to prawda, tacy ludzie się zdarzają, na szczęście to już za mną :)