Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineeczkaD

czy to objawy depresji?

Polecane posty

Gość calineeczkaD

ostatnio zycie mi sie posypalo strasznie.....mam dopiero 17 lat,nie spie po nocach,ciagle mysle o tym co bylo kiedys ,boje sie wyjsc do ludzi bo sie boje ze ktos skomentuje moj wyglad waze 70 kg przy 160 tragedia,ogolny brak koncentracju niby planuje sie uczyc a c chwile mysle o czyms innym

Gość calineeczkaD
up

Gość filigram
to niska samoocena,która paraliżuje Twoje życie,przez którą mogą sie urodzić kolejne choróbska(depresja,nerwica),nie zwleka,idź do lekarza,bo im bardziej pozwolisz isę chorobie rozwinąć,tym trudniej sie jej pozbyć-lepiej przeciwdziałać niż leczyć

Gość calineeczkaD
nestety jestem strasznie leniwa i nie wiem jakz tym waczyc juz

Gość ktos taki .........
calineczko Ty nie wiesz co to jest tragedia.Twoje problemy sa niczym w porownaniu z problemami innych ludzi.Ciekawe co bys powiedziala jakbys zostala sama w ciazy bez dachu nad glowa.

Gość calineeczkaD
nie wiem co bym wtedy zrobila...

Gość taki...jeden
do ktos..taki to skąd masz neta?

Gość filigram
no niestety żeby mieć prawidłową diagnoze trzeba sie zmobilizować, lenistwo jest często mylone z objawami np.depresji,człowiekowi cięzko sie przełamać żeby zrobić cokolwiek,ale czasem trzeba dla własnego dobra

Gość ktos taki .........
do ten....jeden akurat przygarnela mnie kolezanka. Moglam sie u niej zatrzymac na chwile.

Gość ahh..
jest ok..kazdy ma jakies klopoty .Moim zdaniem ten wiek jest bardzo wazny i wszystko mozna w nim zmienic .Siebie mozna nawet zmienic .POzniej juz jest za pozno.. ; ). Piszesz ,ze myslisz co bylo kiedys czy cos tam..Ja mysle za duzo ,heh .Ojj lubie sobie pomyslec o wielu rzeczach..Przyszlych i przeszlych .Lecz wazne ,zeby jak najwiecej robic ,wtedy czlowiek staje sie inny.. "wyzszy" w sesie metafory heh..

Gość -/- ...Aniol... -/-
...