lalaa18 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hej mam pytanie... yasminelle to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne.. biore je od 10 dni i nadal mam okres... ale teraz jakby to jest plamienie na taki ciemny brąz .. czy to jest normalne ? ;/ prosze pilnie o rade! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***to ja*** Napisano Grudzień 19, 2008 Masz plamienia które mogą występowac przy pierwszych dwóch opakowaniach. kwestia tego ze organizm musi sie przyzwyczaić do hormonów. jeżeli nie miną po ok. 2-3 opakowaniach zgłoś sie do lekarza zmieni Ci tabletki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obolała Napisano Grudzień 19, 2008 hej. ja właśnie kończę moje pierwsze opakowanie yasminelle i miałam podobnie. po 4-dniowym, jak zwykle okresie jeszcze z tydzień (albo i dłużej) miałam takie brązowe plamienia. ten kolor jest stąd, że kri jest mało i szybko brązowieje i tak połączona ze śluzem wypływa... :S nie jest to przyjemne ale jak napisano w ulotce - możliwy skutek uboczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach