Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarenko

ludzie jak sie wlamac na czyjes konto NK,tak zeby nie wiedzial?

Polecane posty

Gość ziarenko

nie znaja loginu, e-miala ani hasla????

Gość taki...jeden
dlaczego chcesz to zrobic?

Gość taki...jeden
wlamac sie, a Ty pedale zwijaj stad:P

>> no średnio to "zbarzmiało" To nie miała byc reklama ;) Mam pełne 13,8985 cm w gotowci bojowej :classic_cool:

Gość ziarenko
oj dluga historia .... mialam narzeczonego ,zerwlaismy bo juz nie dawalam z nim rady.ogolnie byl po prostu zaborczy i chyba lekko stukniety w glowe... znal moje haslo na nk i powysylal moim znjaomym bardzo chamskie komentarze itp. chce sie wlamac na jego konto i po prstu zrobi z niego idiote ,bo mam kilka baaardzo ciekawych fotek i znam kilka tajemnic ,mysle ze czas je wyjawic...

Gość idealna figura to
oj gogi, pochamuj:classic_cool: swe zapedy. droga nie tedy:p klasyki zasmakuj

Nie szukam na kafeterii kobiet do przespania się z nimi, wiec reklamowanie mija się z celem :)

"reklamowanie mija się z celem" oj, myslisz się, Bogi :) nie tylko wokól łożka świat się kręci :D

Gość ziarenko
dzieki za pomoc .... ;-(

Gość it
jak masz dostep do jego kompa to mozliwe

Gość jakkkkkkkkkkkkk

Gość Jestem psem
Art. 267. 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym. 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w 1 lub 2 ujawnia innej osobie. 4. Ściganie przestępstwa określonego w 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Gość gość
ja skorzystałem z aplikacji nkhack, którą można ściągnąć ze strony nkhack.blogspot.com polecam!!:)

Gość HackOver
Chcesz łamać hasła twoich znajomych na NK? bądź otrzymać dowolną ilość Eurogąbek? Aktualnie działającym programem hackerskim do portalu Nasza Klasa jest NK Hack 2013 ! Zapraszam: http://naszaklasahack.blogspot.com/