Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikoladddda

jestem sama, mam 25 lat i jestem zalosna

Polecane posty

Gość pikoladddda
i niestety ale Świąt wlasnie dlatego nie chce obchodzic

Gość crazy nut 25
pikoladdda---> no własnie,znajomi NIGDY nie zastąpią tej drugiej połówki...

Gość *Kiki*
jeszcze 5, 7 lat temu tez bylam taka... cicha, pokorna i niesmiala... zycie dalo mi pare razy kopniaka... i postanowilam, ze cos sie musi zmienic... ja tez nie wstaje codziennie rano z usmiechem na twarzy, ale pracuje nad tym, zeby byc optymistka i wiesz co? to sie udaje, jesli sie chce :-) a o ile latwiej sie zyje!! staram sie nie zalamywac, bo wiem, ze i tak w zyciu nie wszystko zalezy tylko ode mnie, wiec po co mam marnowac energie na zamartwianie sie :-)

Gość crazy nut 25
ja tak nie potrafie :(...zawsze podchodzę do wszystkiego pesymistycznie :(

Gość jaakkaka
ja jestem DDA, ponizana cale zycie :( prawcie by sie odezwal...

Gość *Kiki*
ale dziewczyny, wpadanie w depreche jeszcze zadnej kobiecie nie pomoglo znalezc swojej drugiej polowki! ;-)

Gość pikoladddda
Kiki to fakt, ale cholera jak tu sie cieszyc skoro namwet sylwka spedze w domu

Gość crazy nut 25
ja mam męża a ten sylwestra będziemy spędzać domu :P...nie lubię imprez...

Gość *Kiki*
ja tez przeciez jestem sama, ale staram sie nie dawac zyciu... wierze, ze kiedys trafie na tego wlasciwego... ale nie chce byc taka -> :-( kiedy go spotkam, bo moze dojsc do wniosku, ze smutasow nie lubi ;-) :-)

Gość pikoladddda
Kiki damy rade nie? Ja tez nie lubie smutasow ale przez swojego bylego to ie zmisenila strasznie

Gość *Kiki*
pewnie, ze damy rade!! :-) ja bylam 4 lata w totalnie toksycznym zwiazku... facet mnie zniszczyl i wtedy postanowilam, ze nie dam sie... szczegolnie jemu!!!! zeby jakis padalec mial mnie zrownac z ziemia? o nie! a co do Sylwestra... spedze go chyba ze znajomymi, ale mialam taki pomysl, zeby zostac sama w domu i zrobic sobie "rytual wejscia w Nowy Rok" - taki autorski pomysl na samotnego Sylwestra... wszystko jest kwestia nastawienia... dobrze sie bawic mozna nawet we wlasnym towarzystwie, jesli sie odpowiednio nastawisz... to jak "rytual przejscia" - od razu lepiej brzmi niz "samotny Sylwester", nie? :-)

Gość pikoladddda
hehe Kika kurcze czemu Polska taka duza, chetnie bym sie z Toba na browara wybrala, dobrze kombinujesz z tym sylestrem :)

Gość pikoladddda
a Ty sprawiedliwy co połowki szukasz hehe, tutaj to chyba ni da rady, my tutaj tylko sie nad soba uzalamy, no nie Kika?

Gość *Kiki*
pikoladddda - widze usmiech? tak trzymaj dziewczyno! :-) zycie jest piekne, naprawde!!!!

Gość *Kiki*
oczywiscie, ze tak... to dzieki uzalaniu sie nad soba jestesmy takie piekne i powabne!!! ;-)

Gość pikoladddda
nie no, ja do takich mega smutasow i depresantów nie naleze, po prostu moj poprezdni tak mnie zbesztal przez kilka lat dajac poczucie ze jestem do nieczego ze czuje sie po prostu brzydka, pusta i taka ze zaden facet mnie nie bedzie chcial

Gość *Kiki*
no i trafilas w sedno... jak ma dostrzec facet piekno i wszystko co najlepsze w kobiecie, ktora sama w siebie nie wierzy i sama siebie nie uwaza za wspaniala?

Gość pikoladddda
dzis mi kolezanka powiedziala kurcze ale ty laska, to pomyslalam ze jaja sobie robi, ja nie wierze w siebie i chyba dlatego tak mi zle, mam wrazenie ze jak ktos mowi ze jestem ladna, fajna itp to ze klamie

Gość jaakkaka
a mi sie jedna spytala kiedy za maz wychodze :O

Gość pikoladddda
jakaaa, takie sa tez dobre, wiedza jak poprawic humor :(

Gość *Kiki*
wiesz, ja mam kolezanke, prawie 40-tke, ktora codziennie rano staje w lustrze i mowi sama do swojego odbicia "stara, ale z ciebie super laska!" jak mi to pare lat temu opowiedziala, to pomyslalam, ze wariatka ;-) a potem zaczelam powoli sama probowac... i to dziala... nie od pierwszego dnia oczywiscie... najpierw wystarczy zaczac sie do siebie po prostu usmiechac, a wtedy stopniowo zaczynasz lubic te usmiechnieta twarz w lustrze... czyli SIEBIE :-)

Gość *Kiki*
to jej odpowiedz: "wtedy, kiedy ty sie bedziesz rozwodzic" :P na takie glupie teksty tez trzeba glupio ;-)

Gość pikoladddda
moze moze, pomysle zobacze jak wstane jutro, heheh

Gość pikoladddda
dziewuszki moje drogie a moze polecacie jakis fajny film ktory mozna z netu sciagnac do obejrzenia na wieczór

Gość jaakkaka
kiki, ale ona z troski napisala, nie widzialysmy sie kilka lat

Gość *Kiki*
mnie ostatnio zauroczyl "Dom nad jeziorem" z Keanu Reeves i Sandra Bullock - mozna uwierzyc w przeznaczenie, hihi

Gość wiecie co dziewczyny
ja mysle, ze smutek tkwi w was niezaleznie od waszej sytuacji. tzn, czy jestescie same czy nie.... ja np. mam meza i dziecko a tez czuje sie samotna, narzekam, nudze sie..... teraz na przyklad dzwonilam do kolezanki, ona wlasnie wchodzila na sztuke do teatru... a ja w teatrze bylam na poczatku ciazy ostatni raz....tez zrobilo mi sie smutno... dlatego nie mozecie zakladac, ze jak poznacie kogos, to od razu swiat sie zmieni. to w was musi nastapic zmiana... musicie miec pasje, realizowac je, zawierc i pielegnowac przyjaznie... milosc przyjdzie, nawet nie bedziecie wiedzialy kiedy...

Gość pikoladddda
wiecie co dziewczyny, ja zauwazylam ze jak mam taka rutyne w stylu praca dom sen wstawanie praca dom itdd. to mysle i sie uzalam ale jak wypadnie cos nowego, jakies odstepstwo od reguly to juz zaczynam myslec inaczej

Gość *Kiki*
wiem, wiem... znam taka troske i "uwielbiam"... jak sie ma troche empatii, to sie wie, ze kwestia mazlenstwa dla samotnych kobiet to temat dosc drazliwy... ja szczerze mowiac tepie tego typu pytania... z humorem, nie zlosliwie, ale tepie...