Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikoladddda

jestem sama, mam 25 lat i jestem zalosna

Polecane posty

Gość *Kiki*
macie "Ale kino!"? wlasnie sie zaczyna "Ja cie kocham a ty spisz"... bardzo uroczy filmik :-)

Gość *Kiki*
to prawda, milosc nie zawsze jest lekiem na cale zlo... wbrew pozorom... ja mysle, ze najwazniejsze, to czuc sie dobrze samemu ze soba, a wtedy bez wzgledu na okolicznosci - samotnosc, brudne skarpetki meza, szara codziennosc - mozna byc szczesliwym...

Gość jaakkaka
wiecie co dziewczyny-masz 300%racji

Gość wiecie co dziewczyny
WIEM ;-)

Gość pikoladddda
oj cos cicho, chyba wszytskie poszlysmy ogladac filmy, buzka

Gość *Kiki*
"Ja cie kocham a ty spisz" jest dla mnie kwintesencja tego, jak sie nie spodziewamy co nam moze zycie przyniesc... hehe i to jest wlasnie najfajniejsze... niespodzianki :-)

Gość bubabuba
hej dziewczyny. moge sie do was przylaczyc... rozstalam sie po paru latach z chlopakiem, czuje sie przez to zupelnie wybita z rytmu. obecnie jeszcze siedze za granica na studiach, wiec poznaje tutaj mnostwo gosci, ale to wszystko jest takie powierzchowne. bardzo sie boje powrotu do rzeczywistosci i mojej malej, codziennej samotnosci. wpadam az w ataki paniki w zwiazku z tym. bedzie ciezko :)

kochane dziewuchy, idźcie na lodowisko!!! :) normalnie czad! nauczyłam się jeździć na jednej nodze, nabiłam sobie siniaka na brodzie, stukłam kolano - kilka razy ktoś mnie wywalił, bileciki mam ze zniżką heh .. teraz gimgówna patrzą na mnie z podziwem ipytają sie jak ja to robię:D:D:D

ja chce isc na lodowisko, ale nikt nie chce, kazdy sie boi ze sobie noge zlamie albo palce straci:(

ja chodzę tam sama, a inne baby w moim wieku siedzą na widowni i się ponuro gapią na jeżdżących ludzi, obserwując swoich \"mężusiuw\" i swoje dzieci:D

ale dziś dałam czadu, jeżdżąc na 1 nodze uderzyłam brodą w barierkę, cud że sobie zębów nie wybiłam:D mało jest takich świrusów w moim wieku:classic_cool:

deko a skąd jesteś? nie ma co się obawiać, tam jeżdżą wszyscy w każdym wieku od przedszkola do starszych pań i nie każdy jest z kimś, to nie jest klub ani pub;-)

Gość pikoladddda
widze ze temat sie rozkreca, dzien dobry wszystkim :), milego lodowiska Betty, ja bym sie nie odważyla, ja dzis robic bede najbanalniejsze rzeczy swiata, czyli sprzatam przed swietami, pojde zrobic jakies zakupy itp... zapraszam tutaj kazego kto chce sie wyzalic i posmiac zarazem

Gość pikoladddda
nikt wazny, milo powitac w naszym gronie :)) a Ty czemu czujesz sie żalosna? samotnosc dokucza?

Gość pikoladddda
jesteś mężczyzną?

Setunia 🖐️ Ja nie łapie się nawet na ten topik, za stara jestem :D;)

Gość pikoladddda
przepraszam za głupie pytanie

Gość pikoladddda
dobra zmykam, sorki za glupie pytanie do nikt wazny, a osoby powyzej 25 mile widziane również:D , zreszta ja sama niedługo bede miała 26 :)