Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pearla

prezent dla teścioweej

Polecane posty

Gość pearla

Co kupujecie teściowej pod choinkę? Ja z moją mam ciągle problem, na dodatek ona lubi luksusowe prezenty. Myślałam o takiej świecy Korony w ozdobnym świeczniku, mnie się bardzo podoba i przy okazji sama bym sobie kupiła. Co myślicie? http://www.candles4you.pl/

Gość dlatesciowej
arszenik, rozważam też kobre.

my wspólnie z męzem obmyslamy prezenty dla tesciowej kupilismy gofrownice, a dla tescia takie pudło heinkena 8 piw po 0,6l +jeden 1,5l szampan heinkena :) mysle ze sie ucieszy :) mojej mamie kupilismy bluzeczke, golarke do ubran, i zestaw 3 kremów z avonu (do rąk , nóg z minerałami z morza martwego i do twarzy maseczka błotna z tymi samymi minerałami:))

Moja teściowa dostanie suszarkę do włosów.Staram się kupować praktyczne prezenty a wiem,że suszarka którą ma nadaje sie tylko do ......szkoda gadać.Więc myslę,że sie ucieszy. Co do mojej mamy to dostanie skórzany portfel i etui na okulary do kompletu. Teściów nie mamy wiec ......

u nas wspolny prezent dla rodzicow: moi dostaną lampę a teście obraz feng shui bo pasuje do ich chinskiej sypialni;)

Gość Beata Sobczyk ze Wsi
Myśle,że krzesło elektryczne bedzie w sam raz

cholera to ja sie nie wysililam, zrobilam tesciom kalendarz ze zdjeciami wnuka, ale takto to nic poza tym, wyprawiam wigilje, boooooooo

Gość a ja rozważam
lot z 2 tys. metrow bez spadochronu :D

ja wełniany piekny szal. Pasuje i do płaszcza, do żakietu albo na samą bluzke jak chłodniej. W ub. roku dostali wspólny prezent - lampę. Był też naszyjnik ze szkła weneckiego, torebka. Też myślałam o kalendarzu ze zdjeciami ale nie mogłam sie zebrac zeby zdjecia wybrać :O

Gość do czestokrotki
Czy Ty kupowałaś juz te swiece ? Weszłam na stronkę i wygladaja slicznie .Ale teściowej ich nie kupie co najwyżej tylko sobie.

Gość kaczeńcee
Jak wchodziłas na stronę to tam jest odnośnik do e- sklepu Korony. 150 zł to nie jest cena za świece, to cena za świecznik plus świeca- to do pana wyżej