Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zowka

Bajer DLA NOWORODKOW i przyszlych MAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Juz dawno o czymś takim myślałam, ale czy to zdrowe dla dziecka? Przyzwyczai sie do takiego bujania i co potem> Zresztą takie użądzenie nie zastąpi ramion rodziców

oj tam karolina, wiadomo, ze ramion rodzicow nie zastapi, ale przynajmniej od czasu do czasu odciazy zmeczonych staruszkow:D:D zwlaszcza matke;)jestem jak najbardziej za:)

dziecko szybko z tego wyrosnie,a i tak przez ten czas zdazy przyzwyczaic sie do bujania.no i co z jego kręgosłupem....fajne...,ale nie kupiłabym.

ja tam wolałabym jakiś robot do sprzątania,gotowania..a ja sama sobie moja niunie pobujam:)

Gość alllliiicajjjjka
dziecko lubi być u mamy bo czuje jej zapach, a jak przyzwyczaicie dzieci do takiego bujania to co zrobicie jak ok 10 kg będą ważyć?

Gość bo ja wiem czy to takie fajne
dziecko sie nie zrzyga od takiego krecioła?

Gość ONA_bardzo wkurzona
ALE "BAJER"!!!! Buahahaha. To na pewno nie zastąpi ramion matki to po pierwsze. A po drugie to nie należy dziecka przyzwyczajać do huśtania i kołysania i po problemie!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jak juz dziecko sie przyzwyczai, to chyba lepiej bujac je w czyms takim, niz nosic ciagle na rekach?:O poza tym latwo powiedziec \"nie nalezy przyzwyczajac...\", niektore dzieci po prostu nie zasna inaczej niz bujane, gdyz byly kolysane w brzuchu w wodach plodowych i nie potrafia sie od tego odzwyczaic. to co, kobieta ma lezec plackiem 9 miesiecy i sie nie ruszac?:O

Gość stylowaa
a gdzie jest cena tego??? nie dopatrzyłam się tam

Gość na angielskim ebayu
kosztuje 160 czy 170 funtów :O za tą cenę w zyciu bym tego nie kupiła :( ja tam nosiłam dziecko w chuście - bliso serca, otulone, kołysane moim ruchem a ręce wolne :) :D

kupiłam to za 700 zł na allegro z przesyłka ze stanów,w polskich sklepach sa za ok 1000//bardzo fajna sprawa,uzywam ok 1 godz dziennie//coz, bujanko to naturalne srodowisko dzieci, jak mozna przyzwaczaic kogos do mrugania np? ;-)

Pozycja dla noworodka niewskazana. musi być twarde i całkiem płaskie \"podłoże\". Nie powinno być wzniesień jak na prezentowanym modelu. Niewątpliwie pomocne dla zmęczonej mamy ale równie szkodliwe dla młodych kręgosłupów. poza tym grozi brakiem umiaru w bujaniu, co może spowodować problemy neurologiczne w późniejszym okresie.