Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alucard2324

Samotne-serca..laczmy sie!!!wpis i przyczyna

Polecane posty

Gość taki...jeden
chyba trzeba brac wszystko olewczo:)

Gość kochajmy sie...
ten tamten mnie nie chciales:P nie ironizuje, nie wysmiewam, tak bylo

Gość taki...jeden
olewczo to znaczy z dystansem,ale coraz bardziej sie zastanawiam...czy nie przejsc przez zycie sam...

milosc to nie chore uczucie...tylko kazdy rozumie ja inaczej i jesli znajdzie sie kogos kto mysli jak my to juz jest polowa sukcesu :)

Gość kochajmy sie...
wierzcie dzieci:) zycze wam szczerej i oddanej milosci. odnajdziecie swoje polowki. na pewno tak bedzie.

Ta milosc to jest jedynie piekna w 1szym etapiw...predzej czy pozniej..ktos to spierdoli..Virus jakis czy cos>

alucard... tzn ze to nie byla ta...wiem ze teraz latwo mowic ale kiedys spojrzysz na to jak ja ...

Gość kochajmy sie...
nie podam niku. kiedys mnie odrzuciles. a ja nie chcialam wiele, tylko wirtualnej przyjazni. zabolalo. mialam cie unikac, ale kiedys i tak bysmy na siebie wpadli, wiec... teraz mam odwage Ci powiedziec, ze nie baw sie ludzmi.

albo żeby się chociaż takie światełka nowo poznanym ludziom nad głowami zapalały- albo czerwone albo zielone. Jak zielone to znaczy że warto próbować, czy to Moja Połówka to już bym sama mogła testować :)

Gość taki...jeden
Problem jest w tym,że wielu z nas lubi idealizowac.Powstają niesnacki..i kaplica. Nie szukaj szczescia.to ono Cie znajdzie....ehh:/

Gość kochajmy sie...
przepraszam Cie Ten tamten. nie powinnam w ten sposob. przepraszam, jest mi wstyd. i was przepraszam, ze musieliscie czytac moje żale. Juz nie przeszkadzam