Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teaja

czy ma dla was znaczenie

Polecane posty

Gość onaaa_xx
to zalezy. facet moze byc wyksztalcony, ale moze byc kretynem kompletnie niezaradnym, albo moze nie miec wyksztalcenia i piac sie bardzo wysoko swoja ciezka praca oraz osiagac sukcesy... wg mnie to sie liczy , a kwestia papierku jest uzupelnieniem calego wizerunku, nie kwestia przesadzajaca o mezczyznie...a to wywodze z tego, ze poznalam takich i takich... :)

Niestety nie spotkałabym się z facetem poniżej wyższego wykształcenia. Jako kumpel ok, ale jako mój facet musi być wykształcony. Wiadomo, że wykształcenie to nie wszystko i nie gwarantuje, że ktoś kto ma dyplom jest mądry, interesujący itp. Natomiast ja szukam mądrego, interesującego itp. wyłącznie pośród facetów mających mgr. przed nazwiskiem.

\"kto inteligentny w dzisiejszych czasach, w których matura to rzecz podstawowa, świadomie sobie to odpuści?\" ktos, kto strzepał zajebista kase i nie ma kompleksow znam kilka bardzi intelignetnych osob, w tym jedne naprawde wybitny osobnik, ktorzy maja wyksztalcenie podstawowe.... w kwestii znajomosci literatury, sztuki i ogolnie pojetej erudycji, zakasowałby 99% osob z wyzszym wyksztalceniem.... gosc nie ma kompleksow i w dupie ma literki przed nazwiskiem

"Natomiast ja szukam mądrego, interesującego itp. wyłącznie pośród facetów mających mgr. przed nazwiskiem" wyjątkowo zasciankowe podejscie w czasach, gdy istnieja sklepy z dyplomami (czytaj: prywatne uczelnie)

Komiczne, tez mam takich znajomych :) Jeden to tak wymiata z histori, sztuki, muzyki i filmu, ze malo kto jest mu w stanie dorownac :) i do tego doskonala pamiec. no a ponoc tylko zawodowke ma.