Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teaja

czy ma dla was znaczenie

Polecane posty

jakie wykształcenie ma facet/kobieta z którym/którą się spotykacie? wiem ze to erotyczne forum.ale moze mi ktos odpowie. pytam powaznie mam z tym maly problem :(

Gość jak dal mnie
to ma znaczenie. Moze nie z ktorym sie spotyklam, ale jesli liczy na cos wiecej to chcoiaz niech sie wykarze inteligencja skoro w szkole mu nie szlo, ale srednie powinien miec

no wlasnie rozmawiam na uczuciowym z kilkoma osobami i moze troszke zle zformułowałam temat. ale dla mnie ma znaczenie czy facet ma poukladane w glowie i czy mozna z nim porozmawiac na rozne tematy. nie musi miec tytułów przed nazwiskiem , tyle ze nie spotkalam do tej pory zadnego który bez szkoły bylby na tyle swiatły :o

Gość szczecin mokra 19.letnia dziur
tak. debila nie zniese

Gość Dzika Mamba
nie ma znaczenia. Obecnie gdy edukacja wyższa stoi na takim poziomie na jakim stoi (już nie wspomnę o maturze), to jakie to może mieć znaczenie? ŻADNE

Gość Dzika Mamba
osobiście nawet nie wiem jakie studia i czy w ogóle skończył jakieś - mój facet. Wiem co robi, gdzie pracuje i jest w tym dobry :)

Ja bym chciał żeby moja dziewczyna miała przynajmniej takie wykształcenie jak ja - średnie. Jeżeli będzie miała wyższe, to tym lepiej.

Gość cholera / sniadanie
Liczy sie ale nie jest decydujace czy z tym kims bede czy nie. Roznie sie w zyciu losy ludziom ukladaja....