Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zygzakowata

CO NA WSPÓLNY PREZENT DLA BOGATEGO MAŁŻEŃSTWA W ŚREDNIM WIEKU?

Polecane posty

Gość a szynkę zajadasz
może ramka cyfrowa

Gość guaranaa
widzialam dzis w sklepie szkla firmy krosno piekny wazon z grubego szkla. prostokatny na jednej scianie byl zarys profilu twarzy kobiety po drugiej stronie mezczyzny. wygladalo jakby sie calowali. pomyslalam ze super dla malzenstwa. kosztowal 130zl

hej ,a moze nie przesadzaj...skoro oni sa bogaci to nie znaczy ze ty jestes...skoro nie stac cie na drogi prezent,to nie kupuj....moze cos malego...wydaje mi sie ze liczy sie chec a nie cena??? ale to tylko moje zdanie ...zrobisz jak uwazasz...

Gość guaranaa
satynowa posciel, designerska wyciskarka do cytrusow, komplet do wina (korkociag szyjka do nalewania i cos tam jeszcze jest) porzadne drewniane szachy

Gość dreamlover
Może zestaw dobrych herbat albo kaw smakowych. Kosztuje 100 i wiecej zł.

bogatym osobom raczej nie kupuje sie rzeczy praktycznych, bo przewaznie samych ich na nie stac, mozesz pokusic sie o cos \"dizajnerskiego\" lub zbednego, jakas ozdobe do mieszkania, ale nie kicz... bylas u nich? kim sa dla ciebie?

Gość endelkkka
nacyznia Philipiak to dobry pomysł, solidny producent, sprzęt markowy na pewno będą zadowoleni :)

Gość gość789
popieram pomysł z garnkami, bardzo praktyczny prezent :) a w dodatku garnki Philipiaka są faktycznie dobrej jakości i mogą posłużyć baardzo długo.

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam mojej mamie produkt marki Philipiak. Z racji, że niestety nie byłam w stanie kupić całego kompletu, zaczęłam od jednego garnka i patelni. Mama jest zadowolona. Myślę, że dla osób, dla których kuchnia stanowi oazę spokoju, warto zainwestować w sprzęt, który ułatwi i uczyni gotowanie przyjemniejszym :)